上一頁下一頁
發新話題

不同的香水,不同的男人

收藏  |  訂閱
330  10.9k

引用:
原帖由 ~stupidgirl~ 於 2015-2-25 10:30 PM 發表 查看引用來源

甘耐?仲少過我個工作狂男友

我男友係因為住得遠同工作忙,不過我都慣左,可能我對佢真係淡左

引用:
原帖由 yikfan 於 2015-2-27 11:35 AM 發表 查看引用來源

終於起身?haha

咁都比你發現?

引用:
原帖由 lazyjagabee 於 2015-2-27 11:41 發表 查看引用來源
咁都比你發現?
𥄫住你架haha

有人問我點解咁鍾意香水,甚至覺得我收集香水既行為好"港女"
香水對於我黎講唔係一樣show off 既物質,而係一種特別既memory,唔係所有香水質埋黎我都會要,唔岩feel既你送比我都冇用,因為我根本唔想記起你。
Coco Chanel 話A woman who doesn't wear perfume has no future.
每樣野都有佢既存在價值

引用:
原帖由 lazyjagabee 於 2015-2-27 11:58 AM 發表 查看引用來源
有人問我點解咁鍾意香水,甚至覺得我收集香水既行為好"港女"
香水對於我黎講唔係一樣show off 既物質,而係一種特別既memory,唔係所有香水質埋黎我都會要,唔岩feel既你送比我都冇用,因為我根本唔想記起你。
Coc ...
無錯呀:smile_o12: 一種氣味等於一個人 再重新聞返氣味 又回憶也重新出現腦海
作為自己一生都回憶都唔錯:smile_o13:

引用:
原帖由 kuikui1234 於 2015-2-27 12:01 PM 發表 查看引用來源

無錯呀:smile_o12: 一種氣味等於一個人 再重新聞返氣味 又回憶也重新出現腦海
作為自己一生都回憶都唔錯:smile_o13:
第時老左同d孫講番:smile_o13:

引用:
原帖由 lazyjagabee 於 2015-2-27 11:40 AM 發表 查看引用來源
我男友係因為住得遠同工作忙,不過我都慣左,可能我對佢真係淡左
你地拍左好耐拖?

引用:
原帖由 lazyjagabee 於 2015-2-27 12:03 PM 發表 查看引用來源
第時老左同d孫講番:smile_o13:
其實唔講 留係心底 當你回憶返 真係由心底笑出黎:smile_o13:

氣味對於我黎講真係好重要,sorry C,但正如果晚見面時我都講過,我係飄忽既人,會突然消失,你係好細心,但唔係我想搵既人。

引用:
原帖由 rainbow39 於 2015-2-27 12:06 PM 發表 查看引用來源
你地拍左好耐拖?
4年啦,佢仲好愛我,但我對佢真係冇乜feel,有時甚至唔想錫佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆