上一頁下一頁
發新話題

人妻請進 (內無任何情慾情節或甜故, 慎入!)

收藏  |  訂閱
324  23.1k

引用:
原帖由 summerbrown 於 2014-9-8 01:02 PM 發表 查看引用來源
我都好似你咁, 日子耐左叫自己睇開D睇化D, 但真係有D唔甘心, 諗左好多方法去改善都徒勞無工....

Anyway, 你結婚我都戥你開心, 凡事向好既方向諗, 努力面對

係牙,,,,,,,其實搵到個性格上岩KEY既,生活上又互相千就到既,,,我已經覺得好滿足
有D野都唔太想免強LA
自己搵D野做下自己開心下囉,行下街,買下野,做下FACIAL

引用:
原帖由 smarble 於 2014-9-8 02:19 PM 發表 查看引用來源
真係家家有本難念的經。
世界真係咩都有,有硬左但唔想搞野既男人,有只打機唔打飛機既麻甩,有要自己主動幫對方搞硬再上去un既女人,有搞緊野都可以瞓著既男人。
我不是挖苦,但真係已經超過左我既認知。
BTW,  ...
同意,既然已經結婚了,就無謂攪咁多,雖然性是兩夫妻必須有嘅一樣嘢,但好多時候,婚前婚後,兩夫妻對性嘅睇法或處理方法亦有所改變,婚後,就算喺性方面開始沒法滿足,但都不能因此而決定離婚,因為你當初結婚,並不是為了sex,而係你要決定同這個人一齊生活,共同走向下半生。

我都係:smile_o03:
引用:
原帖由 Smallwhitecloud 於 2014-9-8 02:18 PM 發表 查看引用來源

冇錯,我同我老公的確好少sweet既感覺

引用:
原帖由 smarble 於 2014-9-8 01:54 PM 發表 查看引用來源

十分同情。
不過無人答到你應否結。因為這是你的選擇。
但我有一句想提議,不妨想象你跟你未來老公第日完全沒性生活,你會否後悔,你能否堅守做妻子的本分?
正如誓詞中總有無論生老病死,貧窮富貴都會一直愛戀另一半 ...
將來既野就真係好難講,,,,不過宜家我都叫接受到,,另一半唔係對我差,,只係果方面冷淡,,冇可能講:你滿足唔到我,我地分開啦. 呢D咁既說話嘛.

基督教害人不淺 (認真), 信仰(所謂)會令她壓抑對性的享受和追求
解決方法: 1. 摧毀她的宗教觀 ; 2. 樓主你自己都信教, 斷淫根

引用:
原帖由 12d3 於 2014-9-8 02:45 PM 發表 查看引用來源
基督教害人不淺 (認真), 信仰(所謂)會令她壓抑對性的享受和追求
解決方法: 1. 摧毀她的宗教觀 ; 2. 樓主你自己都信教, 斷淫根
又不能認同。
基督教都覺得性十分重要。

引用:
原帖由 qz5678 於 2014-9-8 02:37 PM 發表 查看引用來源

將來既野就真係好難講,,,,不過宜家我都叫接受到,,另一半唔係對我差,,只係果方面冷淡,,冇可能講:你滿足唔到我,我地分開啦. 呢D咁既說話嘛.
我無正式聽我老公講過,但就從言語間感覺得到,我老公係嗰種,只要大家係性方面不夾,就應離婚嘅人。唉!所以我只能講,這世界上,真係乜人都有。

我試過以前拍拖個性關係唔係咁的,就係我體驗過先更感慨,心情又灰又失望,蓋嘆點解會咁。。

或者你以前未睇驗過其他,你會無咁失望,未必唔係好事
引用:
原帖由 ploiqw 於 2014-9-8 01:18 PM 發表 查看引用來源
忍左8年咁耐?我忍左大半年已經好灰,加上我老公係我初戀,由中學開始到結婚,從來只有佢一個進出過我.....我覺得我可能從來未體驗過咩
係真正做愛:smile_54:

我認同做得多個關係係sweet d, 但我地關係唔錯偏偏個結果係。。

坦白講男人對性無興趣真係小,禁都比你識到都真係要買六合彩,依期一億快d去買

會否體力勞動工作所以太累呢?
quote]原帖由 wingchelsea 於 2014-9-8 01:14 PM 發表 查看引用來源

我而家同人講返,得出黎既反應都係
「下?會有男人唔鍾意性架咩?」
「下?無可能架喎」
但真係發生左係我身上
有得相比之下,我發現做得密果d時間大家感情係親蜜好多,sweet好多

http://n2.hk/d/image ... [/quote]

引用:
原帖由 summerbrown 於 2014-9-8 04:10 PM 發表 查看引用來源
我認同做得多個關係係sweet d, 但我地關係唔錯偏偏個結果係。。

坦白講男人對性無興趣真係小,禁都比你識到都真係要買六合彩,依期一億快d去買

會否體力勞動工作所以太累呢?
quote]原帖由 wingchelsea 於 ...
最慘唔係一個係咁,之前個男友都係咁
不過我老公就有同體力勞動至太累有關係既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆