上一頁下一頁
發新話題

淫妻子和别人的淫丈夫

收藏  |  訂閱
414  77.5k

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-14 12:20 發表 查看引用來源
又沉左去第二頁,又等我出力頂上去先!!:smile_o10:
哈哈,今朝醉生夢死,而家先有得抖吓!
其實第一次出post真係好開心有咁多人留意,仲幫埋手推post添!
感激無限!

不過好佩服你地咁好心機打字因我真係好鬼慢! hehe~

放心,我會盡快再update 我嘅淫妻SEXXXXXXX REPORT! haha love you all~

愛c你啦,傻瓜基!!! ^3^
引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-14 12:20 發表 查看引用來源

又沉左去第二頁,又等我出力頂上去先!!

:smile_o10:

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-14 12:43 PM 發表 查看引用來源

哈哈,今朝醉生夢死,而家先有得抖吓!
其實第一次出post真係好開心有咁多人留意,仲幫埋手推post添!
感激無限!

不過好佩服你地咁好心機打字因我真係好鬼慢! hehe~

放心,我會盡快再update 我& ...
洗咩咁客氣~~得閒咪抖抖囉,我放緊大假所以非常得閒~~:smile_o10:

做完GYM,身水身汗都要大大力推你!!:smile_o12:

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-14 17:22 發表 查看引用來源
做完GYM,身水身汗都要大大力推你!!:smile_o12:
push push~
成身汗咁咪引死啲女女囉!

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-14 12:45 PM 發表 查看引用來源
愛c你啦,傻瓜基!!! ^3^

Wa,比迷藥我食??:smile_o05:

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-14 05:46 PM 發表 查看引用來源

push push~
成身汗咁咪引死啲女女囉!

我都想,可惜未搵到鐘意睇既人!:smile_o03:

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-14 17:47 發表 查看引用來源

Wa,比迷藥我食??:smile_o05:
人地仲想你繼續推吖嘛~

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-14 05:56 PM 發表 查看引用來源

人地仲想你繼續推吖嘛~

你想我繼續推既話要定期餵飽我ga wo,如果唔係推到冇氣冇力咁唔好玩ga wo!!:smile_o05:

:smile_o12: :smile_o12:  淫人妻 ~~笑呵呵 !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆