上一頁下一頁
發新話題

色職是胸(第二回 - 調教進行曲 P.15 #219 相:P.10 #140,#152 更新日期:20/12)

收藏  |  訂閱
282  158.4k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-12-20 12:50 PM 發表 查看引用來源
真係食咗:smile_14:
及後仕途有無順利發展
當然冇,半年之後我自己調咗去第二個部門,而阿頭就被調返去新加坡。

比我就食多幾次亞頭.....佢好識做...唔會有手尾...

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-20 12:53 PM 發表 查看引用來源

當然冇,半年之後我自己調咗去第二個部門,而阿頭就被調返去新加坡。
第二個部門也是女女多嗎:smile_04:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-12-20 01:02 PM 發表 查看引用來源

第二個部門也是女女多嗎:smile_04:
全男班嘅 sales

引用:
原帖由 奇門 於 2013-12-20 01:09 PM 發表 查看引用來源

全男班嘅 sales
咁剛陽味呀:smile_o08:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-12-20 01:15 PM 發表 查看引用來源

咁剛陽味呀:smile_o08:
果邊搵到錢麻

引用:
原帖由 奇門 於 20-12-2013 10:11 發表 查看引用來源

做咩要 DIY 呀?呢度有好多師兄可以幫到你喎
你都話c兄多 =唔安全耶:smile_o05:  都係靠自己好:smile_o13:

引用:
原帖由 奇門 於 20-12-2013 11:12 發表 查看引用來源
好快又到咗中秋,自從上次同 Alice 去咗裸曬後,佢唔知喺咪愛上咗,成日問我幾時再去,我只好應承遲啲去東南亞走一轉。

講番中秋當晚,阿頭事先約晒我地成個會計部班嘩鬼上去佢黃埔 ...
聽男人講過 ... 有食唔食罪大惡極 :smile_o10:

引用:
原帖由 apple33red 於 2013-12-20 02:13 PM 發表 查看引用來源
你都話c兄多 =唔安全耶:smile_o05:  都係靠自己好:smile_o13:
咁我 pm 妳,幫妳解決問題囉

引用:
原帖由 奇門 於 20-12-2013 14:27 發表 查看引用來源

咁我 pm 妳,幫妳解決問題囉

多謝樓主:smile_o05:暫時我都仲搞得掂 未洗麻煩你 :smile_o11:
你教我其他事得架喇 hehe

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆