上一頁下一頁
發新話題

(已更新)女孩們...你會愛上你的SP嗎? 被上了之後....(#1,42,76,119,182

收藏  |  訂閱
322  46.9k

引用:
原帖由 792 於 2013-11-27 05:17 PM 發表 查看引用來源
樓主有樓主Post,但係睇嗰個都唔好咁唱呀!有啲扁低囉。如果我講啲嘢有啲咩嘢得罪我向你說聲對不起。:smile_o05:
收到;-)

吓,你咁講我受寵若驚,我只係各得唔應該咁做人姐:smile_o12:
引用:
原帖由 w3685 於 2013-11-27 05:14 PM 發表 查看引用來源

所以我無post囉,幾聽你話:-P

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-27 05:19 PM 發表 查看引用來源

你又知佢快
亂估咋嘛

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-27 05:18 PM 發表 查看引用來源

我問左你先架wor:smile_13:
問就當然好啦;-)

引用:
原帖由 792 於 2013-11-27 05:21 PM 發表 查看引用來源
吓,你咁講我受寵若驚,我只係各得唔應該咁做人姐:smile_o12:
係呀,要學下你先得;-)

引用:
原帖由 格雷大人 於 2013-11-27 05:21 PM 發表 查看引用來源

亂估咋嘛

估中了;-)

多謝見諒:smile_o12:
引用:
原帖由 w3685 於 2013-11-27 05:21 PM 發表 查看引用來源

收到;-)

又唔好講到話學,你學識比我高,也比我成熟架。我不是你,你也不是我,只要係你打算要講,要做前想下會不會傷害到人,咁你就唔會除便講架啦:smile_o12:
引用:
原帖由 w3685 於 2013-11-27 05:22 PM 發表 查看引用來源

係呀,要學下你先得;-)

引用:
原帖由 來033 於 2013-11-27 04:10 PM 發表 查看引用來源
http://i848.photobucket.com/albums/ab42/yan033/20131020_012149_zps7523a912.jpg

呀……竟然沒有第一時間睇到添…………
師姐,真係好有料到,好大喎,加上皮膚好白添,好正,多謝!!

引用:
原帖由 792 於 2013-11-27 05:27 PM 發表 查看引用來源
又唔好講到話學,你學識比我高,也比我成熟架。我不是你,你也不是我,只要係你打算要講,要做前想下會不會傷害到人,咁你就唔會除便講架啦:smile_o12:
學識??我以為我講紧情趣tim:-P你又點知我高?我又唔知自己有幾高:-P

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆