上一頁下一頁
發新話題

那些年,我上過的女孩們72(57)75(58)那些年女神人妻Pinky(2)#1有目錄

收藏  |  訂閱
1.2k  835.4k

阿琳嘅過去造就今日嘅佢
佢好明白自己身份
呢啲女仔叫人可憐…
真心愛佢嘅真係好難追到心裡咁多結嘅女仔

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-7-26 02:41 PM 發表 查看引用來源
(21)

文叔叔是在阿琳十歲那年出現的,那時琳媽剛足三十,是一個開始由年輕女子慢慢轉向成熱的年紀,如果男人最有男人味的年紀是35~55歲左右,我剛得女人則是在28~45左右(當然,這是我的個人想法而已)。

西裝胖 ...
師兄寫既文,可以話係好好睇,絕對好睇過TVB既劇,因為夠真,好彩唔係POST高登,如果唔係分分鐘有人拎黎拍電影.
每一篇文我都有睇,希望你有動作KEEP住寫..

c hing, good update!!!

引用:
原帖由 犯了錯的獅子 於 2013-7-25 10:53 AM 發表 查看引用來源
係一段點樣嘅往事呢?等你
哈哈,好長氣的回憶,仲未寫晒>_<

引用:
原帖由 鐵棒柔情 於 2013-7-26 12:57 AM 發表 查看引用來源
性感大把post有
睇經歷先有意思

Btw阿琳脾人性侵?

難得鐵棒兄咁認真回應小弟,多謝!文中即將會提及,我就不在回應中透露了,見諒!

引用:
原帖由 bubuubee 於 2013-7-26 03:27 PM 發表 查看引用來源
阿琳嘅過去造就今日嘅佢
佢好明白自己身份
呢啲女仔叫人可憐…

係,所以我用那些年做我的回憶名稱,因為每一個都曾經同行一段路,回憶,卻是一生的。除了最後陪著自己的那個她,其他,都只有是那些年的回憶……

引用:
原帖由 bubuubee 於 2013-7-26 03:27 PM 發表 查看引用來源
阿琳嘅過去造就今日嘅佢
佢好明白自己身份
呢啲女仔叫人可憐…

剛剛先發現師姐原來都係樓主,失敬失敬!但你個post激情過我好多,看到我扯左,哈哈,過去參見下樓主先

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-7-25 02:46 PM 發表 查看引用來源

哈哈,同好,好!下次寫深入D!你有無D經驗開心share下呀

我都想有,以前有女果陣都唔攻玩,驚俾佢話變態呀..唉
都係試過兩次咁大把

引用:
原帖由 天行玩家 於 2013-7-26 02:41 PM 發表 查看引用來源
(21)

文叔叔是在阿琳十歲那年出現的,那時琳媽剛足三十,是一個開始由年輕女子慢慢轉向成熱的年紀,如果男人最有男人味的年紀是35~55歲左右,我剛得女人則是在28~45左右(當然,這是我的個人想法而已)。

西裝胖 ...
咁既環境長大..唔OPEN有鬼啦..

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2013-7-26 04:02 PM 發表 查看引用來源

師兄寫既文,可以話係好好睇,絕對好睇過TVB既劇,因為夠真,好彩唔係POST高登,如果唔係分分鐘有人拎黎拍電影.
每一篇文我都有睇,希望你有動作KEEP住寫..
嘩,高登D巴打個個身懷絕技,小弟邊夠班呀……不過,說不定有天香討都爭口氣,出神作!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆