上一頁下一頁
發新話題

Sabrina出牆記(續) - 24/1/2013 updated p.20

收藏  |  訂閱
309  79.9k

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-18 11:03 AM 發表 查看引用來源

收左PM一樣可以唔覆,當然好睇當事能否把持得住了

妳好難忍得住,如果妳長期係呢度"浸淫",haha........
耳濡目染,引人入性,性人區,妳要既題目,諗都未諗過既都會發生,當然有真人真事,真人假事,咩都有啦.
雖然我唔知妳幾大,但我相信,咩年齡既女人,都只會口講,但唔甘心認為自己無吸引力.
所以呢下........我敢講,過埋呢個性蛋節,可能有機會見妳新post,到時唔該記得pm我睇喎.

引用:
原帖由 Tony040131 於 2012-12-18 11:13 AM 發表 查看引用來源

妳好難忍得住,如果妳長期係呢度"浸淫",haha........
耳濡目染,引人入性,性人區,妳要既題目,諗都未諗過既都會發生,當然有真人真事,真人假事,咩都有啦.
雖然我唔知妳幾大,但我相信,咩年齡既女人,都只會口講,但唔 ...
同意,有全真事,又有半真半假,但的確連不少久未逢性福的已婚女士躍躍欲試,女追男隔重沙,的確好考當事人定力,兄台你在這裡遇到嗎?

引用:
原帖由 Tony040131 於 2012-12-18 10:36 AM 發表 查看引用來源

除非妳真係想試,係呢度,妳出一句,我估大把人排隊.
我唔係聖人,衰d既可能係性人添.
都想提妳一句,未試過會心癢癢,但試左要停就好難,諗清楚.
無諗住要試, so don't worry!!

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-18 11:34 AM 發表 查看引用來源

同意,有全真事,又有半真半假,但的確連不少久未逢性福的已婚女士躍躍欲試,女追男隔重沙,的確好考當事人定力,兄台你在這裡遇到嗎?

我呢d老餅黎架啦:smile_35: :smile_35:
家陣係你地d後生仔世界.你遇到既應該多過我.

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-18 11:01 AM 發表 查看引用來源

你們幾耐行埋一次?佢每次也是這理由?

once every few months.

引用:
原帖由 Boudoir2012 於 2012-12-18 11:38 AM 發表 查看引用來源

無諗住要試, so don't worry!!
haha........good.
但妳幾個月.........
我真係諗,遲d會唔會見到妳既新post,haha

引用:
原帖由 Tony040131 於 2012-12-18 11:39 AM 發表 查看引用來源

我呢d老餅黎架啦:smile_35: :smile_35:
家陣係你地d後生仔世界.你遇到既應該多過我.
哈哈!我來這裡聽不故事!都冇打算搵食,我也不是廿多歳小伙子,不過樓主Sab姐個上、下集2個post幾真實,做人老公,睇下尼個post後都要keep住同老婆性生活唔可以咁悶,否則後果自負

引用:
原帖由 Tony040131 於 2012-12-18 11:54 AM 發表 查看引用來源

haha........good.
但妳幾個月.........
我真係諗,遲d會唔會見到妳既新post,haha
已經3年,所以我好有信心,   你唔會見到我既post!!  

引用:
原帖由 Boudoir2012 於 2012-12-18 12:01 PM 發表 查看引用來源

已經3年,所以我好有信心,   你唔會見到我既post!!  
3年,踏入狼虎之年嗎?點解決?

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-18 12:05 PM 發表 查看引用來源

3年,踏入狼虎之年嗎?點解決?

點解你覺得我係踏入狼虎之年?
做運動, 靠自己羅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆