上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  227.6k

引用:
原帖由 PostitCY 於 26-1-2012 12:55 AM 發表 查看引用來源
Part XIV

心情超級靚,好想快啲可以見到T,上左的士就同司機大佬講,唔該"精神病院",司機話你想去青山定小欖?
我先識講返T住邊,就一支箭咁去T屋企,莫名既緊張,令我掌心開始出汗,成身都好熱,好快就到T屋企,上到 ...
一早起身就睇到咁温馨既情節,真係鄧你開心。 ching 唔需要咩連場大戰既性愛場面,淨係睇你仔細描寫地相識同一齊既經過已經夠吸引啦!

引用:
原帖由 PostitCY 於 26-1-2012 02:37 AM 發表 查看引用來源
咁多人都問我同T會點,咁不如我講下小小呢個POST既大崗!

之前都講過,呢個POST係為T而寫,好希望係呢度好好將佢對愛情既野寫出黎。(*其實有人己經估到最後係點,但我唔想開住當係大家陪我多一次去行呢次心路&# ...
師兄…幾長都唔怕,只要係好 post  一定支持你追落去架!加油!

好耐冇咁樣追post la...
有d位睇到勁心酸

我其實都等緊,佢都知我等緊
希望唔會白等啦

anyway, support u always;)
引用:
原帖由 PostitCY 於 26/1/2012 02:37 發表 查看引用來源
咁多人都問我同T會點,咁不如我講下小小呢個POST既大崗!

之前都講過,呢個POST係為T而寫,好希望係呢度好好將佢對愛情既野寫出黎。(*其實有人己經估到最後係點,但我唔想開住當係大家陪我多一次去行呢次心路&# ...

引用:
原帖由 kraxi 於 2012-1-26 02:34 PM 發表 查看引用來源
有d位睇到勁心酸

希望唔會白等啦

新年快樂呀... 希望你都等到你等的人 too...

佢都知既話就OK LA!加油~~~
引用:
原帖由 kraxi 於 2012-1-26 14:34 發表 查看引用來源
有d位睇到勁心酸

希望唔會白等啦

又唔係咩好POST ,但都多謝大家支持!
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-26 11:38 發表 查看引用來源

師兄…幾長都唔怕,只要係好 post  一定支持你追落去架!加油!

thanks for sharing

係引版睇到個咁有感情既故事..
真係難得!!
支持!!

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-26 11:08 發表 查看引用來源
加油呀!

聽下李克勤首“聽傷口說話” 最緊要聽佢首歌最後果句。。(SORRY YOUTUBE SEARCH 唔到只係搵到歌詞ONLY)

聽傷口說話 曲:金培達    詞:黃偉文    編:金培達那次在那大雪下 早失意識吧再看著這病房裡 ...
我都搵唔到 dl都冇 .. 你有冇呀ching ??
不過都係既 我都覺得付出係值得既 .. 只可以怪時辰未到 =(
雖然我應該連你1/4既experience都冇 :smile_35:

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-26 11:13 發表 查看引用來源
CHING 咩事咁激動呢?
不愉快經歷呢 :smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆