上一頁下一頁
發新話題

喜愛夜蒲 (新故仔 #5) + 惹笑舊文

收藏  |  訂閱
3.0k  97.1k

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-9-26 02:06 PM 發表 查看引用來源

死仔搬左來
佢暫時落一落黎姐, 我一走埋.. 佢又繼續游 :smile_o10:

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-9-26 02:08 PM 發表 查看引用來源

我果個同我剪左十年lu...

佢去邊我去邊
不過我以前 cut 個度, 我都剪左十年...不過對抗通漲.. 如果有人可以替代的.. 就慳住先啦 ~

以前我都係好似你咁.. 佢去邊, 我去邊.. 同埋就算同場有其他師傅, 我都會等最夾我個位

我唔見死仔既,佢幾時黎咗?
引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-9-26 02:11 PM 發表 查看引用來源

佢暫時落一落黎姐, 我一走埋.. 佢又繼續游 :smile_o10:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-9-26 02:02 PM 發表 查看引用來源

功能多, 功力少.. 哈哈... 不過間中男人係要被女人食住.. 咁先顯得個女人叻的 ~
我未見過女人鍾意下下被男人食住... 食得太多, 都會受唔起嘛..

剪髮, 唔係未試過的, 但荃灣區剪得我好的.. 每一次一 cut 就俾 ...
唔需要話邊個食住邊個嘅...有時你tum吓我...有時我tum吓你...
大家都要付出...同埋最緊要係互動...咁就為之最好啦...

但係剪得唔好會唔開心...仲要成日望到...

我無乜頭髮,所以哪個cut也無所謂
引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-9-26 02:12 PM 發表 查看引用來源

不過我以前 cut 個度, 我都剪左十年...不過對抗通漲.. 如果有人可以替代的.. 就慳住先啦 ~

以前我都係好似你咁.. 佢去邊, 我去邊.. 同埋就算同場有其他師傅, 我都會等最夾我個位

引用:
原帖由 jameson77 於 2011-9-26 02:08 PM 發表 查看引用來源

我果個同我剪左十年lu...

佢去邊我去邊
我依家跟嗰個師傅...佢點整都合我心水...而且有點兒一見如故嘅感覺...所以佢去邊我會跟住佢去邊...

引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-9-26 02:13 PM 發表 查看引用來源
我唔見死仔既,佢幾時黎咗?

我講你呀,衰仔

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-9-26 02:14 PM 發表 查看引用來源

唔需要話邊個食住邊個嘅...有時你tum吓我...有時我tum吓你...
大家都要付出...同埋最緊要係互動...咁就為之最好啦...

但係剪得唔好會唔開心...仲要成日望到...
哈哈.. 女仔都話多頭髮遮住... 男仔剪短.. 剪得唔好... 只可以對住鏡.. 摸住自己個 7 頭
仲傷感...

哈.. 等我今日又 tum 下你先 :smile_o09:

我幾時變住死仔架?我係樂天小肥Guy!!
引用:
原帖由 jameson77 於 2011-9-26 02:20 PM 發表 查看引用來源

我講你呀,衰仔

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-9-26 02:18 PM 發表 查看引用來源

我依家跟嗰個師傅...佢點整都合我心水...而且有點兒一見如故嘅感覺...所以佢去邊我會跟住佢去邊...
就係呢種感覺,任佢舞:smile_o12:

我個頭好衰,第二D人唔識剪會剪到樹起哂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆