上一頁下一頁
發新話題

我老婆點先可以令大家著火??#1 #4 #7 #22 #29 #45 #112 #165 #277 #366 #443

收藏  |  訂閱
519  121.5k

我支持你架:smile_13:

回覆 220# 的帖子

妳是否晚晚也想要,可以不出位,一樣可滿足。妳估吓怎可滿足。:smile_41:

引用:
原帖由 wongjo 於 2011-7-11 04:19 PM 發表 查看引用來源
樓主,見到你同太太結咗婚有埋小朋友都維持咁有情趣真係非常羨慕
想起我同ex,都係好刺激,去到邊濕到邊,一開波兩指已經令我吹到成張床濕晒,要舖毛巾都過哂底瞓唔到,一日可以玩足七次,仲要次次都交 ...
師姐,其實男人都有男人既難處,我後生時何嘗唔係1日7次呢?工作壓力,生活壓力等等都令好多師兄抬唔起頭,我有個朋友(同我同年),前兩年就因為同老婆關係好差做成極大壓力,結果變成性冷感+性無能,你話幾無奈呢

我個人意見呢,身體有問題最重要係唔好諱疾忌醫,身邊人係最親蜜既人,有問題當然係一齊去面對啦,有身邊人支持,問題一定會解決得到的

希望你都可以同你身邊人共同渡過以後既難關

終於見到樓主返黎嘞, 有冇新報告呀?:smile_40:

引用:
原帖由 panpeter 於 2011-7-11 04:26 PM 發表 查看引用來源

其實我同妳差不多情况,我和太太一個月都不知有冇做5次;本人40幾,但精力旺盛。唉........:smile_45: :smile_45:
其實我呢個post 都有多少誤導左大家,以為我地好勁晚晚砌餐飽,實情唔係咁樣

我地係一個正常家庭,有小朋友,日常生活都係好忙,呢幾年來星期1至6我地都唔特別會搞野的,只有wkend大家都有放假mood先會享受一下性愛,所以以次數計,我地係1個月4次架咋,不過咁,次數雖然唔多,但係質量高,每次親熱我地都好投入,好enjoy,得到好大滿足,所以重質不重量係至理明言

至於點解會有呢個post呢?又點解上個禮拜會黎左5次呢,緣由於#1講既,無啦啦果日老婆果件性感睡衣+t back 點著左我d慾火,仲要燒足幾日,自己都解釋唔到,再加上睇左咁多引版師兄師姐既自白,於是在做左長期cd rom之後,我又試下寫d野,希望同大家分享一下,得到大家既支持,我打字打到手軟都係值得既!!!!

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-11 17:50 發表 查看引用來源

其實我呢個post 都有多少誤導左大家,以為我地好勁晚晚砌餐飽,實情唔係咁樣

我地係一個正常家庭,有小朋友,日常生活都係好忙,呢幾年來星期1至6我地都唔特別會搞野的,只有wkend大家都有放假mood先會享受一 ...
絕對十卜呀

引用:
原帖由 hi9hi9 於 2011-7-11 02:37 PM 發表 查看引用來源
crazycouple 兄 and crazy 亞嫂,睇完你地個 post,唔射返 d 精比你地當係禮物支持下你地,我覺得好過份囉。。。。。。
射晒向邊樹呢?哈哈

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-11 18:25 發表 查看引用來源

射晒向邊樹呢?哈哈
見面禮先射去COUPLE嫂個咀咀先

引用:
原帖由 百勝龍 於 2011-7-11 06:47 PM 發表 查看引用來源

見面禮先射去COUPLE嫂個咀咀先
發射目標錯誤,阿嫂唔食精的,哈哈

我想知道,收到相既師兄有邊個會同老婆一齊睇我地d相呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆