上一頁下一頁
發新話題

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

收藏  |  訂閱
3.0k  112.1k

:smile_o02: 走哂 自吹:smile_o11:

沖完涼無晒人:(

support............:smile_40:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 06:17 AM 發表 查看引用來源
妖.. 全晚訓唔到..唯有起身打篇文.. 不過大家當笑料睇就算

話說自己有個朋友, 網上識左好耐, 條女因為 like me.. 所以唔會同我打 Friendly.. 不過佢(指由我識佢到依家.. 識左十年了)有段時間幾性飢渴.. 一個星期枕 ...
c兄你俾左幾多錢佢呀
同埋佢之後有冇再搵你呀

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 06:17 AM 發表 查看引用來源
妖.. 全晚訓唔到..唯有起身打篇文.. 不過大家當笑料睇就算

話說自己有個朋友, 網上識左好耐, 條女因為 like me.. 所以唔會同我打 Friendly.. 不過佢(指由我識佢到依家.. 識左十年了)有段時間幾性飢渴.. 一個星期枕 ...
支持~~~占美:smile_15:

睇完笑左~~~~

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 10:36 PM 發表 查看引用來源
見各位老朋友都係度.. 我都不妨將自己的瘀事... 來出黎同大家分享一下。

話說小弟初戀時都已經好大... 廿歲仔.. 不過唔夠三個月就被人放左飛機.. 拍過一輪散拖後.. 唔經唔覺單身左一年。

於是, 我走左去女人.c ...
再睇完~~~:smile_40:

再笑左~~~:smile_30:

引板好耐冇笑post睇喇~~~~十卜你呀~~~~:smile_38:

早晨呀~~~~~占師兄!推下個po 先

深表同情!

有冇人呀~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-5-17 10:00 AM 發表 查看引用來源
有冇人呀~~~~~~~~~~~~~
有~~ 不過得我一個唶…哈哈…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆