上一頁下一頁
發新話題

CP高清仁K團~5月14日~

收藏  |  訂閱
246  11.9k

你指好串那條女 ching?  你覺得那條女如何?
引用:
原帖由 fungyiu123 於 2011-5-18 11:15 PM 發表 查看引用來源
喔........個條女我冇電話ching我幾驚你話要我條女電話

引用:
原帖由 fungyiu123 於 2011-5-18 10:53 PM 發表 查看引用來源
你都沒去...我地玩唔玩高清係我地事
你地唔玩係你地既事 , 不過做壞個市影響其他人就唔好啦 !

去得森林 , 都係預左玩高清至去 , 如果唔玩高清 , 使乜用八舊去呢間豬扒倉女場呀 , 真係貪酒水平呀 !

:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-5-19 10:01 AM 發表 查看引用來源

你地唔玩係你地既事 , 不過做壞個市影響其他人就唔好啦 !

去得森林 , 都係預左玩高清至去 , 如果唔玩高清 , 使乜用八舊去呢間豬扒倉女場呀 , 真係貪酒水平呀 !

:smile_29: :smile_29: :smile_29:
放過佢地一條生路
費事教精塞錢落佢地袋

回覆223# 的帖子

引用:
原帖由 陳七@監守自盜 於 2011-5-19 11:29 AM 發表 查看引用來源放過佢地一條生路費事教精塞錢落佢地袋
講極都明,一個鐘玩黎托咩,無風起浪,怪不知少了很多賽後報告,:smile_40::smile_40:因為有你:smile_o09:老師乜都叉,,以為自己老屎忽係度教人:smile_15:你仲想有報告睇,就醒D啦,,申公豹:smile_30:

回覆222# 的帖子

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-5-19 10:01 AM 發表 查看引用來源你地唔玩係你地既事 , 不過做壞個市影響其他人就唔好啦 !去得森林 , 都係預左玩高清至去 , 如果唔玩高清 , 使乜用八舊去呢間豬扒倉女場呀 , 真係貪酒水平呀 ! :smile_29: :smile_29: :smile_29:
就不要出街:smile_47:消費,留在家睇包膠算費時刺激通賬,搞到雞價上升,做壞巿

回覆216# 的帖子

引用:
原帖由 ming8855 於 2011-5-18 11:07 PM 發表 查看引用來源而家出報告要好小心''度稿''校對',,,慘過  去派出所''落囗供'':smile_30: :smile_30: :smile_30:
:smile_53::smile_53::smile_53:

引用:
原帖由 ming8855 於 2011-5-19 12:48 PM 發表 查看引用來源
就不要出街:smile_47:消費,留在家睇包膠算費時刺激通賬,搞到雞價上升,做壞巿

上香討內遊 , 只有四件事可做 , 組團 , 跟團 , 派膠 , 掃膠 !

其實冇必要0係衣度燥呀.....冇去果D人....鬼知我地點解咁做咩?...比幾多錢佢地知咩? 我果個就陪到第二日兩點.....咁我有必要同佢地講MA? 好唔好玩我地自己知就可以了...唔使理佢地...

我覺得今次團長做得好好呀.....BOOK房CALL車一條龍服務....仲要見我未試過高清...帶左我去另外一間房見識下.....冇去果D都係等睇報告算啦.....

引用:
原帖由 ming8855 於 2011-5-19 12:38 PM 發表 查看引用來源
講極都明,一個鐘玩黎托咩,無風起浪,怪不知少了很多賽後報告,:smile_40::smile_40:因為有你:smile_o09:老師乜都叉,,以為自己老屎忽係度教人:smile_15:你仲想有報告睇,就醒D啦,,申公豹:smile_30:

http ...
依家去 CA 玩光豬 , 都係得半個鐘左右既光豬舞 , 有得玩一個鐘光豬已經係好好架啦 , 唔通你真係信團長講 , 囡囡由入場光豬陪到你走 , 咪甘天真啦 !

:smile_29: :smile_29:

回覆227# 的帖子

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-5-19 12:54 PM 發表 查看引用來源上香討內遊 , 只有四件事可做 , 組團 , 跟團 , 派膠 , 掃膠 !:smile_29: :smile_29: :smile_29:
你負責掃膠,指導的:smile_30:老師,係就教下香討一眾團長

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆