上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.6k

引用:
原帖由 BABE6078 於 2011-2-11 01:50 AM 發表 查看引用來源

仲以為有final part 睇:smile_o02:
next one will  be the ending

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-11 01:53 AM 發表 查看引用來源

next one will  be the ending
快d出先得ga ching
唔好成日吊人癮 xD

support!! looking forward to the final!

咁可能又要再等一晚了

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-11 01:05 AM 發表 查看引用來源

放完sem break+CNY....workload係咁上下~:smile_39:
哈哈...你實有大把女同學SOS你啦 ....btw~樓主咩subj先?

以為終於到戲肉到...點知又吊我地癮.....:smile_19:
哇,Sexy_Bitchs同SexyStuff一樣好想睇落去喎..............:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-11 12:16 AM 發表 查看引用來源
Part 4

阿瑩問我: 今晚可唔可以做佢一晚男友
雖然我無答佢, 但係我既行為已經表示左

我既手一直搓住阿瑩個波, 隔住件.TEE都感覺到個波好軟林林
一路搓阿瑩一路喘氣, 我仲FEEL到佢個心跳得好快
我問阿瑩: 你 ...
嘩0下,你都幾識調教噃:smile_o01:
等你最後一part

p.s.等我再估0下先........BBA?

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-11 12:16 AM 發表 查看引用來源
Part 4

阿瑩問我: 今晚可唔可以做佢一晚男友
雖然我無答佢, 但係我既行為已經表示左

我既手一直搓住阿瑩個波, 隔住件.TEE都感覺到個波好軟林林
一路搓阿瑩一路喘氣, 我仲FEEL到佢個心跳得好快
我問阿瑩: 你 ...
正一死狗公黎袈!!!!打開少少隻門做乜嗟?下?:smile_o04: :smile_o10: 咁亞螢對車頭燈,隻蟹個sexy body同你個細佬咪比出面行過既人睇晒囉?:smile_o10: :smile_o04: 傻下傻下咁既都.........:smile_o14: ...........啊,我知喇,拿,你咪比我估中,你隻死狗公緊係知佢個同房就翻,所以特登打開少少,等佢係出面裝入黎睇到你地係殊朴惹,引人地,引到人地係門口都要西水長流,然後搏佢同房引唔住,走埋入黎做埋一份,要你幫佢奶鮑魚,或者request要食大蕉,係咪?快D講?男人既惹我就最了解袈喇,哼!!!!:smile_o04: 衰到無人有袈真係...........都知你隻惹睇中人地同房好耐袈喇,哼,一次過食晒兩件咁話囉喎?想嘆雙妹戀??哈,無咁易!!!:smile_o02:

依...............唔係喎又或者,因為狗公此舉令我諗翻起小妹當年係hall既一件超激淫慾事件咁喎................唔,講唔講好呢?:smile_o10: 好啦,講少少咁多啦,少少喳,多都無...........話說少妹當年係三大校花之一,仲要係三個之中最sexy最靚最可愛最驕悄最活潑,又最好成績個喎,lowBBling, 你亞姐我咁正既條件就緊係令捨多狗公吼實啦...........咁當時有個都好好條件既校草叫亞傑成日想dap我,佢又高大,成6'1又靚仔又讀書叻喎,打籃球袈,同我同一系袈,所以成一黎我房一齊溫書,有次好熱,我地打1開少少房門涼下透下風,我得登著件大V既tee,下面就超短窄身褲仔引下佢,佢就背心短褲咁囉,溫溫下我烏底個身比條事業線佢裝下,佢條褲就睇住佢慢慢咁餐起到好高好高咁,係佢既friends都聽過佢係個殊好勁袈喇,我始終未見過,唔係好信........咁我扮晒唔知咁問佢,你.........條褲做乜咁既?
:smile_o05: :smile_o05: 佢就話見到我咁正咁sexy所以會咁喎,我話,耶,唔信,靚還靚,點會條褲無端端會一大舊咁呢?一於扮傻妹先,亞媽同表姐教落話蠢既女人先得男人鍾意袈,千奇唔好醒過d男人丫,你睇依家咁多中年乘女都係高級管理人員就知啦.......拿,lowBBling,又醒你一招喇:smile_o12: .............亞傑就問我想唔想睇下褲裡面點解會咁大喎,:smile_o05: 我話,耶,唔通有條柴?跟住佢囉我隻手摸過去佢個殊,依?點解好似有個好大既廁紙筒咁既,當堂面仔都紅晒.........:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

to be continued

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-8 04:56 PM 發表 查看引用來源

喜喜,多謝喎!!!:smile_o05: 係阿,我住hall個時試過啦,有個大隻靚仔校草衝入黎我房(大隻似羅仲謙,靚仔就似陳鍵鋒),可能係隻死人roommate整鬼我無鎖門啦,當時我淨係著住條t-back喳,車頭燈比佢睇晒.......:s ...
正常男性都應該好恆啦!!!

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-11 10:16 AM 發表 查看引用來源

正一死狗公黎袈!!!!打開少少隻門做乜嗟?下?:smile_o04: :smile_o10: 咁亞螢對車頭燈,隻蟹個sexy body同你個細佬咪比出面行過既人睇晒囉?:smile_o10: :smile_o04: 傻下傻下咁既都.........:smile_o14: ...... ...
你係想話條仔想引你定係你想引條仔呀:smile_o01:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-11 10:16 AM 發表 查看引用來源

正一死狗公黎袈!!!!打開少少隻門做乜嗟?下?:smile_o04: :smile_o10: 咁亞螢對車頭燈,隻蟹個sexy body同你個細佬咪比出面行過既人睇晒囉?:smile_o10: :smile_o04: 傻下傻下咁既都.........:smile_o14: ...... ...
你噤樣佢好難唔同你執番鑊wo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆