上一頁下一頁
發新話題

同日本老闆扑part2 P.14part3 P.33/(相)戰衣P.1

收藏  |  訂閱
552  143.6k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-28 09:54 AM 發表 查看引用來源

包你梗係要比月費你架啦…唔通佢卜你唔駛付出咩!老婆都要養啦!係痳…啲日本仔係日本要比哂份糧個老婆,你唔知架?
架佬邊有甘好啊
我公司班架仔  結左婚都仲大把錢出去玩
唔使俾月費啦  我係d有事業心既人 係公司升我加人工咪得囉
哈哈

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-28 09:57 AM 發表 查看引用來源

睇邊度的架啦…東京,大阪,大城市啲就好啲,偏啲果啲你咪制添呀…水都無得你飲呀…
我之前識個係鎌倉(鄉下地方)黎既
佢好得意架  我話鐘意乜  佢就買乜俾我
係連屌都未屌過就甘

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-28 09:58 AM 發表 查看引用來源

Apple 妹睇黎都係索妹波,有無相整張黎分享下咁呀…我都想約下你咁波…嘻嘻…
好多人話我似架妹  白白淨  眼大大甘囉  最叻扮小鳥依人
不過胸唔大
相就有  多d人回咪post囉

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 10:00 AM 發表 查看引用來源

架佬邊有甘好啊
我公司班架仔  結左婚都仲大把錢出去玩
唔使俾月費啦  我係d有事業心既人 係公司升我加人工咪得囉
哈哈
唔係好~係日本既習俗,的架佬一結左婚就莫財,淨係有啲錢去飲酒架咋!你公司啲黎左香港做野就梗係有機會呃老婆啦!係本土個啲有鬼錢去玩咩…

包你唔你都唔要月費,咁蝕底你都制!咁我都包你啦…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-28 10:00 AM 發表 查看引用來源

唔係吖!啲架妹鐘意黑柴架,仲勁 likely 個隻架…
我有fd係日本妹  佢d fd見到d鬼佬(白人)好猴擒架
佢仲話佢有d fd以被白人屌為榮

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 10:02 AM 發表 查看引用來源

我之前識個係鎌倉(鄉下地方)黎既
佢好得意架  我話鐘意乜  佢就買乜俾我
係連屌都未屌過就甘
試下你比佢屌完,睇下點?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-28 10:05 AM 發表 查看引用來源

唔係好~係日本既習俗,的架佬一結左婚就莫財,淨係有啲錢去飲酒架咋!你公司啲黎左香港做野就梗係有機會呃老婆啦!係本土個啲有鬼錢去玩咩…

包你唔你都唔要月費,咁蝕底你都制!咁我都包 ...
依家無包無負擔  仲可以出去同其他人玩
同埋佢可能都係講下者  出黎玩  認真就輸

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-28 10:06 AM 發表 查看引用來源

試下你比佢屌完,睇下點?
佢唔係我個type  唔想俾佢屌wo

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 10:07 AM 發表 查看引用來源

依家無包無負擔  仲可以出去同其他人玩
同埋佢可能都係講下者  出黎玩  認真就輸
你鐘意四圍食,好識享受波

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 10:08 AM 發表 查看引用來源

佢唔係我個type  唔想俾佢屌wo
香下佬一名,見到反胃,小唔落…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆