上一頁下一頁
發新話題

地鐵好迫人,但我每日都好期待!!!!

收藏  |  訂閱
315  30.4k

引用:
原帖由 Microphone83 於 2010-11-20 06:23 PM 發表 查看引用來源

唔好走啦!:smile_o03: 最多比你曳曳啦:smile_o10:
:smile_13::smile_13:你搞到我冇晒MOOD啦~~我宜家乖乖地坐定定..唔敢立亂黎啦~~~:'):')

引用:
原帖由 曳曳妹 於 2010-11-20 06:25 PM 發表 查看引用來源

唔制~~~~~點可以立亂俾你插架呢~出POST~~人家怕羞架~~~:smile_o05:
我又要插埋一份:smile_47:

引用:
原帖由 曳曳妹 於 2010-11-20 06:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_13::smile_13:你搞到我冇晒MOOD啦~~我宜家乖乖地坐定定..唔敢立亂黎啦~~~:'):')
唔好無MOOD啦,我做返D咩可以搞返慶你呢:smile_47:

引用:
原帖由 曳曳妹 於 2010-11-20 06:25 PM 發表 查看引用來源

唔制~~~~~點可以立亂俾你插架呢~出POST~~人家怕羞架~~~:smile_o05:
插旗姐唔係插d咩喎,咁都唔得?

引用:
原帖由 Microphone83 於 2010-11-20 06:29 PM 發表 查看引用來源

唔好無MOOD啦,我做返D咩可以搞返慶你呢:smile_47:
:smile_45::smile_45:冇呀....死左0係度啦我~~:smile_o16:

引用:
原帖由 levin 於 2010-11-20 06:29 PM 發表 查看引用來源

插旗姐唔係插d咩喎,咁都唔得?
不如你出啦~~~~~~

引用:
原帖由 曳曳妹 於 2010-11-20 06:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_45::smile_45:冇呀....死左0係度啦我~~:smile_o16:
幫你打枝針,包你彈起身!

引用:
原帖由 安娜詩 於 2010-11-20 06:21 PM 發表 查看引用來源
有心啦,唔識講「借借」係咁推開人果D囉
好憎呢d人,
你撞撞撞我就唔很讓你

引用:
原帖由 Tck310769 於 2010-11-20 06:27 PM 發表 查看引用來源

我又要插埋一份:smile_47:
我嗌架~:smile_38:~~~~~~~~~~~~唔好呀!!!!

引用:
原帖由 Microphone83 於 2010-11-20 06:33 PM 發表 查看引用來源

幫你打枝針,包你彈起身!
針?我最怕就係針~~我會剪斷晒D針~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆