上一頁下一頁
發新話題

故仔一個 睇完算數 ( 叫做打完 ) 永遠都會懷念妳的我( 真心架)

收藏  |  訂閱
871  55.5k

兄弟....support...我要搶分...:smile_38:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-11-11 05:01 PM 發表 查看引用來源
兄弟....support...我要搶分...:smile_38:
要咁多分做咩呀....

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-11 17:04 發表 查看引用來源

要咁多分做咩呀....
呃得一分得一分....你愛人講嘅!!!!:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-11-11 05:06 PM 發表 查看引用來源
呃得一分得一分....你愛人講嘅!!!!:smile_30::smile_30:
今天的愛人是誰...

甘甘幾時有新野睇~~~~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2010-11-11 05:19 PM 發表 查看引用來源
甘甘幾時有新野睇~~~~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13:
呢個 post 出左兩日咋.邊有咁快有新野出....

等我扑左 b 女先有新野出架喇..

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-11 05:24 PM 發表 查看引用來源

呢個 post 出左兩日咋.邊有咁快有新野出....

等我扑左 b 女先有新野出架喇..
甘甘~~你成日都精神上攪B女架喎....:smile_13: :smile_13:
咁都冇TOPIC 出POST~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-11 17:08 發表 查看引用來源

今天的愛人是誰...
情人太多 你愛得幾多個。。。?????

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-10 01:01 PM 發表 查看引用來源

你好嗎???? 我很好。。。

Can type English again:smile_42:
Are you a student:smile_41:

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-10 06:31 PM 發表 查看引用來源
第一頁 打晒喇
too less...
Do you have a time to meet u?:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆