上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  74.0k

返來了:smile_38:

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-20 17:23 發表 查看引用來源

但距會知道你心意嘛?:smile_45:
知唔都無所謂,我唔同你,你男未婚,女未嫁,你地隨時可以話性格不合分开,各不拖欠,我係已有老虎仔仔,佢識我時都知我已婚,佢都肯跟我4年,所以份外覺得感情上欠佢:smile_39:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-20 17:32 發表 查看引用來源
知唔都無所謂,我唔同你,你男未婚,女未嫁,你地隨時可以話性格不合分开,各不拖欠,我係已有老虎仔仔,佢識我時都知我已婚,佢都肯跟我4年,所以份外覺得感情上欠佢:smile_39:
對的
當一個女人,無條件,無怨言甘為你付出,體諒你,照顧你日常
就等於我3-4年前女友一樣,我一句要吃夜市野就立馬出去~ 我每次想到呢度
我個心已經咸左出尼

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-20 17:24 發表 查看引用來源
係呀:smile_38: 就係怕你認为自己好有理智,總認为自己處理到,可能仲金:smile_30: 想你搵人分亨下,只不過係可以有人比下意見:smile_44:
我就系甘咯,當時打算日日穩距吹水玩下姐
點知道就中招,中到正一正添呀

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-20 17:21 發表 查看引用來源

以後咪改每年佢生日送份大禮比佢囉:smile_44:
其實EF兄對距已經超出左感情同物質上架啦
錢唔錢根本無重要~重要就系條女所有野都好,安康甘就夠架啦

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-20 17:24 發表 查看引用來源
走啦:smile_o07: :smile_43: :smile_43:
:smile_o07: 巨頭兄,

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-20 17:42 發表 查看引用來源

對的
當一個女人,無條件,無怨言甘為你付出,體諒你,照顧你日常
就等於我3-4年前女友一樣,我一句要吃夜市野就立馬出去~ 我每次想到呢度
我個心已經咸左出尼
4年過程中當然佢有好多對我好好的事,好似幫我剪腳甲,看似細微但當中的領會不足外人道 老實講港女真係好少有咁,

引用:
原帖由 skywing_boy 於 2010-10-20 17:46 發表 查看引用來源

其實EF兄對距已經超出左感情同物質上架啦
錢唔錢根本無重要~重要就系條女所有野都好,安康甘就夠架啦
依家真係衷心想見到佢开心快乐,

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-20 17:53 發表 查看引用來源
4年過程中當然佢有好多對我好好的事,好似幫我剪腳甲,看似細微但當中的領會不足外人道 老實講港女真係好少有咁,
我理解你心中既無奈,系一個對/錯 地方, 錯的時間遇到一個 對 的人

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-20 17:55 發表 查看引用來源
依家真係衷心想見到佢开心快乐,
同我想的一樣~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆