上一頁下一頁
發新話題

3.12~~~~~~~~星期六CA派對

收藏  |  訂閱
621  33.8k

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010/12/17 03:34 PM 發表 查看引用來源

阿無情,你有沒有機過來冷血一下呢?:smile_19:
聖誕唔使預佢. :smile_30:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2010-12-16 06:35 PM 發表 查看引用來源

我................................................"想"去:smile_o05:
想去就去啦,我估阿Joe都歡迎你的

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-12-17 10:20 AM 發表 查看引用來源
仲有一個星期. 呢個post 話時話出左幾個月都有.
真的是等左幾個月喇,同你也很久沒見了!

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-16 05:50 PM 發表 查看引用來源

等我25號問下W小組點解唔幫你擋晒先!你知不知她幫你改了一個花名呢?:smile_o11:
田长,咁25決定了去邊了江珠??

推推推~~~~

回覆 220# 的帖子

去到就唔係冷血啦..:smile_o01: 幫你們個個d女女 ,,熱血沸騰一下:smile_o12: :smile_46: :smile_47:

問問

我想問   我想問  我想問

引用:
原帖由 PhilChia 於 2010-12-15 12:11 AM 發表 查看引用來源

ching
小弟19-23去Beijing 學滑雪
25日無借口唔陪佢啦:smile_27: :smile_27:
C Hing 滑雪 :smile_o06: . . .   大開心, I love SKI !!
咁遲d再見啦!! Have a nice trip :smile_o07:

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2010/12/18 10:47 PM 發表 查看引用來源

C Hing 滑雪 :smile_o06: . . .   大開心, I love SKI !!
咁遲d再見啦!! Have a nice trip :smile_o07:
MC.DOG 師兄好耐冇見, 記得上次k房裡你條女撞到個頭. :smile_46:

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-12-19 01:29 PM 發表 查看引用來源

MC.DOG 師兄好耐冇見, 記得上次k房裡你條女撞到個頭. :smile_46:
點解我不知道的?我在那裡呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆