上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  36.8k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 10:31 AM 發表 查看引用來源

我諗你割左佢好啲喎:smile_38:
你自己諗掂d牙先啦

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-8 10:43 AM 發表 查看引用來源

早晨,見到個圖,午餐好想食,德國腸

加白汁,荔枝伴碟好吾好呀:smile_27:

禾快要轉新工作 :smile_38:

要暫別沉船區 一段日子

實在非常珍惜 呢段同大家相處日子

感謝 大家

同時 自己 都會暫別沉船 (睇完成套 蝸居 :smile_42:  謝晒)

大家如果 對深圳 吃叫揼買 有咩想知 都可以解答一下

臨別 贈言:

1.
買金又買銀 :smile_38:

2.
(禾朋友講既):我被明聰明誤一生 沉船我誤人半生

送首歌比大家 :smile_15:

http://www.youtube.com/watch?v=2 ... next=1&index=12

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 10:49 AM 發表 查看引用來源

加白汁,荔枝伴碟好吾好呀:smile_27:
因為白汁有魚腥味,加點胡椒粉

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 10:31 AM 發表 查看引用來源

我諗你割左佢好啲喎:smile_38:
聽人講 大人係半ma醉

睇住企割 :smile_19:

d血標出黎

諗到呢度暈左 :smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-8 10:47 AM 發表 查看引用來源

你自己諗掂d牙先啦

mok牙 矛9痕貪過引搵女醫c :smile_44:

59夠力 有排你受:smile_13:

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-8 10:55 AM 發表 查看引用來源

mok牙 矛9痕貪過引搵女醫c :smile_44:

59夠力 有排你受:smile_13:
企睇得毛片多,以為mok完牙之後會有下文,龍兄想帮她通渠

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-8 11:00 AM 發表 查看引用來源

企睇得毛片多,以為mok完牙之後會有下文,龍兄想帮她通渠

制服吸引.....拔完牙再吹

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-8 10:21 AM 發表 查看引用來源

走珠筆
佢以為係眼球既原理..會跌出泥. :smile_30:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-8 10:47 AM 發表 查看引用來源

你自己諗掂d牙先啦

都係要壯士斷牙喇:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆