上一頁下一頁
發新話題

沉船了...(13/7/2010更新)

收藏  |  訂閱
274  25.2k

Real or fake is not important, the most important thing is that you once really LOVE a girl and willing to sacrifice for her. The cause and the eventual outcome is lesser when compare to a life BIG REAL LOVE.

引用:
原帖由 benny2628 於 2010-7-14 01:57 PM 發表
28 歲,年青人,冇定力,冇經驗,肯定俾女昆,乜你冇聽遇歡場無真愛?快快回頭是岸!
歡場唔係無真愛, 不過係夜場講真金多d唶~~:smile_30:

年青人, 常言道 千金難買心頭好, 若真是你所好而能力又負担得來. 又何須理會他人冷言冷語呢?

引用:
原帖由 hotsuma 於 2010-7-14 12:51 AM 發表

佢洗鬼貪我兩粒鐘,佢真係要錢,我隨時可以俾1萬佢啦~
真係鍾意人,唔係一定為了吊佢2次先上去見佢,或要佢SERVE我既
大家開心就OK

佢話曾經有人想出3萬蚊包佢一個月,佢都唔制
而且佢都唔知我實制搵幾錢一個月 ...
最衰都係....

李察基義 套 風月佾佳人...!!

攪攬到槓攬多人發夢都要救隻唔知仲有冇其他原因而下海嘅性工作者

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-14 03:12 PM 發表

最衰都係....

李察基義 套 風月佾佳人...!!

攪攬到槓攬多人發夢都要救隻唔知仲有冇其他原因而下海嘅性工作者
點同呢?? 果男紙角疊水麻~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-14 03:15 PM 發表

點同呢?? 果男紙角疊水麻~~
樓主都巧踏水架.....!!
引用:
原帖由 hotsuma 於 2010-7-14 12:51 AM 發表

佢洗鬼貪我兩粒鐘,佢真係要錢,我隨時可以俾1萬佢啦~
真係鍾意人,唔係一定為了吊佢2次先上去見佢,或要佢SERVE我既
大家開心就OK

佢話曾經有人想出3萬蚊包佢一個月,佢都唔制
而且佢都唔知我實制搵幾錢一個月 ...

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-14 03:21 PM 發表

又巧只係喎~~隨薯比一萬企!!:smile_30:

你咁都睇唔明樓主嘅意思呀?? 左手五千, 右手補五千, 剛好啱數!!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-14 03:21 PM 發表 查看引用來源

你都5弱呀 :smile_03:

Support~

C hing 難得搵到心頭好~~ Go Go Go~

引用:
原帖由 donky 於 2010-7-14 03:32 PM 發表
C hing 難得搵到心頭好~~ Go Go Go~
不過錢重難揾呢~~:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆