上一頁下一頁
發新話題

新的一年,新的開始,我與x先生既邂逅,潮吹+高潮一浪接一浪

收藏  |  訂閱
278  23.2k

引用:
原帖由 SA女 於 2010-2-17 01:39 發表 查看引用來源

一定會虛脫, 男人見到你虛脫個樣會好想疼惜你~會覺得你好似BB仔訓覺個樣咁LUM~
sa女妳想知咩:smile_o01: ...下次想知可以直接問我...:smile_o01:

引用:
原帖由 串咀潮媽 於 2010-2-15 05:43 AM 發表 查看引用來源
大家好,新年快樂,係度祝各位虎年行大運,晚晚開獲閞閞心心,以下係我同x先生既故事:smile_o05:

我同x先生其實係xb識既,我地開頭只係普通咁傾下生活閒事,後來我地就轉用msn傾計,慢慢就傾傾下傾到sex呢個topic,

咁 ...
好耐無 d 咁寫實的 post:smile_o12:
support下先:smile_o11: :smile_o01:

引用:
原帖由 串咀潮媽 於 17/2/2010 01:45 發表 查看引用來源

係呀,個傻豬都好錫我呀,好關心我既感受,

而且佢係我鍾意個杯茶,佢係第2個男人令我

有一見鐘情既感覺:smile_o05:
潮媽萬事小心, 唔好因為一時既感覺, 又發生以前既事~ok?

各位我訓lu~隻手要抖下~早抖~

引用:
原帖由 SA女 於 2010-2-17 02:34 發表 查看引用來源
各位我訓lu~隻手要抖下~早抖~
晚安...sasa...祝好夢...:smile_o13: 又想偷錫添...:smile_o04:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2010-2-17 02:14 AM 發表 查看引用來源

好耐無 d 咁寫實的 post:smile_o12:
support下先:smile_o11: :smile_o01:
當然啦,我出親post都堅post黎架麻,多謝支持:smile_o05::smile_o06:

咀淡多謝你啦:smile_o09::smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 SA女 於 2010-2-17 02:33 AM 發表 查看引用來源

潮媽萬事小心, 唔好因為一時既感覺, 又發生以前既事~ok?
會啦放心,我唔會再比任何衰人傷害我,

你都係呀,小心d照顧自己,係呢度識到你我都好開心:smile_o05::smile_o09:

引用:
原帖由 串咀潮媽 於 2010-2-17 02:43 發表 查看引用來源

會啦放心,我唔會再比任何衰人傷害我,

你都係呀,小心d照顧自己,係呢度識到你我都好開心:smile_o05::smile_o09:
支持...支持.....再有人蝦妳,我哋一齊反佢枱:smile_o02:

引用:
原帖由 串咀潮媽 於 2010-2-17 02:43 AM 發表 查看引用來源

當然啦,我出親post都堅post黎架麻,多謝支持:smile_o05::smile_o06:

咀淡多謝你啦:smile_o09::smile_o09::smile_o09:
冧死左:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_44:
期待妳出多d:smile_o09: :smile_o09:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2010-2-17 02:59 AM 發表 查看引用來源

冧死左:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_44:
期待妳出多d:smile_o09: :smile_o09:
冇對手呀陰公:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆