上一頁下一頁
發新話題

最後一次

收藏  |  訂閱
969  38.8k

咁就等你舅父無事先啦

圖媽好堅強
永遠十卜你

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-5 09:20 PM 發表 查看引用來源

而家開始過引囉,琴日帶佢出街食飯成日比人撩:smile_30:
圖媽有咁多FANS, 我都想撩下妳.:smile_o05:

回覆 1# 的帖子

Very touching indeed.
All the best to u and bb

圖圖媽咪
睇完你這個post好大感概,也第一次在你的post上留言,以前我也只會看看而己!
我的婚外情令我失去一個完整的家庭,雖然我的故事當中也帶著另一些情節,但我絕對承認自己的過錯,也會絕對承受自己的責任,我沒有說過自己是一個好男人,但我希望自己會做到一個好爸爸!
離婚時我的孩子一個五歲一個一歲,但我發誓我要全力把他們都撫育成人,單親家庭真的不容易,當中的辛酸你可能會體會到.....十年了....現在期望他們又過多另一個十年真真正正的長大成人!
希望你和你的仔仔都會開開心心面對目前和將來!

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-5 05:00 發表 查看引用來源
今晚睇到某位網友既post,令我回憶番同圖爸既最後一次見面,而呢次見面亦會係我地一生之中最後一次

回想起2年前既我同圖爸係某個forum認識,係邊個就唔講啦,當時既佢話比我知佢係冇女朋友既,佢絕對冇

講大話,不過 ...
妳係我見過其中一個好堅強嘅女性,妳同我分析嘅,鼓勵嘅,支持嘅任何說話我都會好好記著....妳嘅堅強係我最好嘅借鏡,我會學妳咁堅強,應該咁講我一定要俾妳堅強...因為我係男人...

引用:
原帖由 I-love-you 於 2010-2-6 09:40 AM 發表 查看引用來源
咁就等你舅父無事先啦
希望佢冇事啦

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-2-6 10:15 AM 發表 查看引用來源
圖媽有咁多FANS, 我都想撩下妳.:smile_o05:
你想點撩我呀

引用:
原帖由 edison0918 於 2010-2-6 11:24 AM 發表 查看引用來源
Very touching indeed.
All the best to u and bb
好多謝你既支持

引用:
原帖由 無政府118 於 2010-2-6 09:51 AM 發表 查看引用來源
圖媽好堅強
永遠十卜你
好多謝你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆