上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  52.7k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-3-30 10:38 PM 發表 查看引用來源

星期6會有...電聯啦

呀健得唔得呀?
今個星期好似幾齊腳,期待星期六的派對:smile_47:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-3-31 08:56 PM 發表 查看引用來源

好掛住你啊呀大...:smile_40:
我盡量!!!!:smile_34:

引用:
原帖由 Nzero 於 2010-4-1 09:54 AM 發表 查看引用來源

今個星期好似幾齊腳,期待星期六的派對:smile_47:
算齊嫁喇...大家都好期待...有個搵到食既晚上...:smile_47:

玩完4日終於番工...例牌放完假後遺症..好撚眼訓加益屈症又黎料....真係辛苦....

琴日差D就可以食到我夢寐以求既孖女雙飛...本來都BOOK好左...點知佢地臨時有時....真係好撚冇引.....最後都去簡番個救下火...

益屈症:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:
咁咪生人物近:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-4-1 07:31 PM 發表 查看引用來源

算齊嫁喇...大家都好期待...有個搵到食既晚上...:smile_47:
吓!???....冇我都叫齊脚呀!....揀直不知所謂,:smile_34:...咁又係,我唔係道,你地揾到食機會會大左,算啦,..你们去吧!去吧

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-4-7 06:10 PM 發表 查看引用來源
益屈症:smile_o14: :smile_o14: :smile_o14:
咁咪生人物近:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
又唔使..即係放完假番黎會情緒低落..通常第2日就好d..

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-4-8 01:44 PM 發表 查看引用來源

又唔使..即係放完假番黎會情緒低落..通常第2日就好d..
頭先講電話真係聽唔清楚!! 你可唔可以 PM 我??:smile_o03:

我要到五月一先返! 五月一日有無節目?? 四月三十都 OK! 我會好 FREE! :smile_o11:

上星期六有無ching食到好野呀?? 我一點鐘度就閃左了:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆