上一頁下一頁
發新話題

一段刻骨銘心有性有愛的故事!(#1#5#19#109#208更新!)

收藏  |  訂閱
287  85.2k

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-1-29 10:49 PM 發表 查看引用來源

我也是, 之后哭了很久~
我又未到器,不過頗後悔喇

引用:
原帖由 o('_')o 於 2010-1-29 10:50 PM 發表

why cry ar
get hurt???
too much pain. :p
i couldn't let him finish actually.
the first 10 times of sex was painful for me. @@;
but the pain gradually goes away.

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-1-29 10:49 PM 發表 查看引用來源

我也是, 之后哭了很久~
唔好哭啦,哥哥錫錫:smile_30:
其實我人生裡曾經和兩個女仔做過都是第一次,但她們都沒有哭過的!
但.....點解會哭呢?

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-1-29 10:53 PM 發表 查看引用來源

too much pain. :p
i couldn't let him finish actually.
the first 10 times of sex was painful for me. @@;
but the pain gradually goes away.
其實痛.....就真係你們女仔才會明白和感受到,始終我們男人真係唔會知那痛楚是怎樣!

引用:
原帖由 mncy 於 2010-1-29 10:51 PM 發表 查看引用來源

後悔......是因為給了一個其實自己唔係深愛的男人?

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-29 10:53 PM 發表

唔好哭啦,哥哥錫錫:smile_30:
其實我人生裡曾經和兩個女仔做過都是第一次,但她們都沒有哭過的!
但.....點解會哭呢?
太痛了~ :smile_19:
其實我覺得我也是很忍得痛~ 但是我的第一次真的太痛了~ :')
而且之后十次也会痛~

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-1-29 10:59 PM 發表 查看引用來源

太痛了~ :smile_19:
其實我覺得我也是很忍得痛~ 但是我的第一次真的太痛了~ :')
而且之后十次也会痛~
我知點解啦!

引用:
原帖由 mncy 於 2010-1-29 10:51 PM 發表

做完我也有点後悔~

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-1-29 11:07 PM 發表 查看引用來源

做完我也有点後悔~
其實,我真係好想知道是否很多女仔第一次之後都會後悔呢?

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-29 11:12 PM 發表

其實,我真係好想知道是否很多女仔第一次之後都會後悔呢?
I can't speak for most girls,
but for myself.  可能我不夠愛他~(雖然我知道他很愛我)不過我和他之后再拍了兩年拖,所以, 第一次都是他的了~遲早問題...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆