上一頁下一頁
發新話題

中山友 @ 十二月飯局 II

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-12-2 11:43 AM 發表 查看引用來源

早晨翠翠
床晚聽唔到你電話......喝醉了
唔好意思
床晚:smile_o04:...你一定喝醉啦!!

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-12-2 11:43 AM 發表 查看引用來源

早晨翠翠
床晚聽唔到你電話......喝醉了
唔好意思
我前晚打架嗰電話:smile_o11:

咁有冇攬住件黑衫大較訓呀:smile_o01:

引用:
原帖由 hohahe 於 2009-12-2 11:50 AM 發表 查看引用來源

我前晚打架嗰電話:smile_o11:

咁有冇攬住件黑衫大較訓呀:smile_o01:
冇喎.......演醉左放左企飛機

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-12-2 11:54 AM 發表 查看引用來源

冇喎.......演醉左放左企飛機
有矛攪錯呀:smile_o02:演大咗就成机呀嘛:smile_o01:

還是係開心得制,派報紙唔敢講呀:smile_o11:

引用:
原帖由 hohahe 於 2009-12-2 12:04 PM 發表 查看引用來源

有矛攪錯呀:smile_o02:演大咗就成机呀嘛:smile_o01:

還是係開心得制,派報紙唔敢講呀:smile_o11:
床晚是去揾DJ...... 唔係揾黑衫呢....

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-12-2 12:08 PM 發表 查看引用來源

床晚是去揾DJ...... 唔係揾黑衫呢....
邊個 DJ 呀,我地上次嗰個呀:smile_o11:

引用:
原帖由 hohahe 於 2009-12-2 12:12 PM 發表 查看引用來源

香港電臺......車淑梅:smile_27: :smile_27:

大家野啦喂:smile_38:

引用:
原帖由 中小企 於 2009-12-2 12:14 PM 發表 查看引用來源

香港電臺......車淑梅:smile_27: :smile_27:
你喜歡呀:smile_o11:襯你架:smile_o11:身型差唔多:smile_o11:

引用:
原帖由 hohahe 於 2009-12-2 12:12 PM 發表 查看引用來源

唔係....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆