上一頁下一頁
發新話題

最硬的一次~~~ (終於出左Part 6啦 -- Page 38!)

收藏  |  訂閱
618  129.3k

引用:
原帖由 GTX 於 2009-12-1 07:14 PM 發表 查看引用來源
咪即係你high到震, 記得中場補水呀
中場唔會,呢d梗係一氣呵成啦~~~難得開飯點可以中途走去飲水架~~
不過事後就一定勁飲水~~~

引用:
原帖由 硬漢柔情 於 2009-12-1 07:12 PM 發表 查看引用來源
懂得用牙 !! 真係好 hing , 我都好鐘意 :smile_o05:
我都好 high ,女仔識同唔識真係好有分別架!:smile_o05:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-12-1 07:13 PM 發表 查看引用來源

唔知~~~佢驚整到我掛~~~
不過玩肛交係我提議,之後每次玩都係我開聲
但真係好耐啦成3個月無玩lu~~~:smile_24:
咁肛交你果陣你 high 唔 high 架? 定係純粹因為貪新鮮? :smile_o06:

引用:
原帖由 硬漢柔情 於 2009-12-1 07:13 PM 發表 查看引用來源
十卜十卜 :smile_o12:  快 d 有下回就好啦
多謝!盡快,盡快!

引用:
原帖由 bcm 於 2009-12-1 07:16 PM 發表 查看引用來源

中場唔會,呢d梗係一氣呵成啦~~~難得開飯點可以中途走去飲水架~~
不過事後就一定勁飲水~~~
同意喎,點可以中途走左去飲水架!? :smile_30:

如果真係口渴,可以飲住其他水先囉~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 07:19 PM 發表 查看引用來源

咁肛交你果陣你 high 唔 high 架? 定係純粹因為貪新鮮? :smile_o06:
梗係high啦如果唔係點會想再添食丫
我自己由細都對呢類AV片特別有feel,不過以前苦無對手,
咁識到呢個男友咁岩肯玩,
自然開心到痺啦......

飲管吮

引用:
原帖由 bcm 於 2009-12-1 07:22 PM 發表 查看引用來源

梗係high啦如果唔係點會想再添食丫
我自己由細都對呢類AV片特別有feel,不過以前苦無對手,
咁識到呢個男友咁岩肯玩,
自然開心到痺啦......
哈哈,你地真開心!好夾喎!

咁你仲唔快 d 放工返屋企準備大戰?記住要求佢肛交你呀! :smile_o13:

引用:
原帖由 GTX 於 2009-12-1 07:23 PM 發表 查看引用來源
  飲管吮
我同男友幾乎每次都吞精,都唔洗急住去補水既
用佢d精解住渴先

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 07:27 PM 發表 查看引用來源

哈哈,你地真開心!好夾喎!

咁你仲唔快 d 放工返屋企準備大戰?記住要求佢肛交你呀! :smile_o13:
我地唔係一齊住
唔啦成日講住好煩既~~~佢做野咁忙開到飯已經執到仲要求咁多咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆