上一頁下一頁
發新話題

2月10日 天字HK團年飯局~~(*天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
765  31.1k

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-11-9 07:25 PM 發表 查看引用來源
sorry!!我係度要改正下你:難辭其咎..係咁寫:smile_34:
good-chinese:smile_34:

引用:
原帖由 冷傷風 於 2009-11-9 03:21 PM 發表 查看引用來源
原來昨天婷婷生日啊
我睡了20多小時..........電話冇電都唔理
唔知點解到依家都仲想訓........
想叫你去嫁..你又訓死左.....

你唔去浪費啦....果晚有大約15-20條女...沒有一個係一般既...而且8成都係索野....

仔就得6個....

可惜我要返工...玩得兩個零鍾就無奈地返家...

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-11-9 06:16 PM 發表 查看引用來源

哩d咪叫"磨爆"囉:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
報紙佬.....

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-11-9 07:25 PM 發表 查看引用來源
sorry!!我係度要改正下你:難辭其咎..係咁寫:smile_34:
你唔係以為我真係唔識呀碼....

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-11-6 08:39 PM 發表 查看引用來源
放心啦gary,今次肯定爆到你七彩,簡直有種百年難得一見,驚天地,泣鬼神,前冇古人後冇來者,電光雷射霹靂無敵金槍不倒嘅感覺,再加上啊天秘制五石散,索返小小包你....哈哈:smile_30: ...講都冇用,你睇下銀仔就知啦, ...
我要初戀呀....:') ..上星期又搵唔到初戀..仲要係惡夢...嗚

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-11-10 08:31 PM 發表 查看引用來源

我要初戀呀....:') ..上星期又搵唔到初戀..仲要係惡夢...嗚
今個星期發覺原來c9仔想打破世界紀錄,同入建力士,....佢可以訓超過24小時唔飲水唔去厕所,應該訓著執番濟都未醒:smile_40: ,....唉...:smile_39:

入黎推反嘢先~.~:smile_o01:

Hey Guys, any function on coming weekend??:smile_13:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-11-10 09:51 PM 發表 查看引用來源
今個星期發覺原來c9仔想打破世界紀錄,同入建力士,....佢可以訓超過24小時唔飲水唔去厕所,應該訓著執番濟都未醒:smile_40: ,....唉...:smile_39:
我都破左個人紀錄.....到依家對住佢都仲係零比零.....

睇黎真係要.....:smile_43:

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-11-10 11:43 PM 發表 查看引用來源
入黎推反嘢先~.~:smile_o01:
嗨~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆