上一頁下一頁
發新話題

未試過咁想要, 狼死的一次"快餐"! (相已改)

收藏  |  訂閱
236  68.8k

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-9-6 12:38 AM 發表 查看引用來源

我曾經試過一個月多少少冇做..都OK既...
我自問需索唔算大..一時時姐..
最耐都係一個月多少少咋?
佩服:smile_o06:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-8-31 12:08 PM 發表 查看引用來源
(8月21日)
之前講過同bf嗌交..黎到今日已經冇見大約10日..
當然亦禁慾左10日, 呢10日唔知點解我好有需要..
但我唔會為左sex而求求其其原諒我bf,唔想用sex去作為和好既條件..
呢10日, 有大半時間我都處於好想要既 ...
hope you will get well~:smile_13:

引用:
原帖由 miss_sell 於 2009-9-6 02:37 AM 發表 查看引用來源

hope you will get well~:smile_13:  
long time no see you la miss sell

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-9-6 02:41 AM 發表 查看引用來源

long time no see you la miss sell
who are you???:smile_41:

引用:
原帖由 miss_sell 於 2009-9-6 02:43 AM 發表 查看引用來源

who are you???:smile_41:  
i'm your old fd
use other a/c only
tell you in PM la

都幾鐘意看你的報告,真的引死人。

嘩....你個胸形好靚:smile_44:

等你出新相~~~~~~~

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-8-31 12:08 PM 發表 查看引用來源
(8月21日)
但我唔會為左sex而求求其其原諒我bf,唔想用sex去作為和好既條件..
浸浴無聊中........

加左 d 咩........d 水咁灰白色

引用:
(8月21日)
my babe gal, support:smile_o12:
點解D水白白地咁濁既..落左咩呀..!?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆