上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.13)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-17 07:56 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 唔係你想點講先...你係咪黎囉
你咁講我都冇野好講,唯有走囉,你都唔領情:smile_o01:

引用:
原帖由 yeung.crystal 於 2009-8-17 19:57 發表 查看引用來源

你咁講我都冇野好講,唯有走囉,你都唔領情:smile_o01:
要去邊到領你個情呀:smile_o01:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-17 07:58 PM 發表 查看引用來源

要去邊到領你個情呀:smile_o01:
今晚會有鬼腳申你上西天,就見到我架啦:smile_o01:

引用:
原帖由 yeung.crystal 於 2009-8-17 19:59 發表 查看引用來源

今晚會有鬼腳申你上西天,就見到我架啦:smile_o01:
:smile_o01: 咁你係上面等啦...我睇下幾時伸到我黎呵

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-17 08:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 咁你係上面等啦...我睇下幾時伸到我黎呵
哈哈,肯定你上先既:smile_o01:

引用:
原帖由 yeung.crystal 於 2009-8-17 20:04 發表 查看引用來源

哈哈,肯定你上先既:smile_o01:
咁我上床等你:smile_o01:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-17 08:05 PM 發表 查看引用來源

咁我上床等你:smile_o01:
好,我一定黎:smile_o01:

引用:
原帖由 yeung.crystal 於 2009-8-17 20:06 發表 查看引用來源

好,我一定黎:smile_o01:
你黎無用架...:smile_o01: 我都唔一定等你

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-17 08:08 PM 發表 查看引用來源

你黎無用架...:smile_o01: 我都唔一定等你
你張床已經多左幾隻手,捉實你,冇得走:smile_o01:

引用:
原帖由 yeung.crystal 於 2009-8-17 20:09 發表 查看引用來源

你張床已經多左幾隻手,捉實你,冇得走:smile_o01:
:smile_o04: 你有咁多隻手..:smile_o01: 咁今晚比左你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆