上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  26.0k

push:smile_38:

合皮快樂..........:smile_o11:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-3 09:23 PM 發表 查看引用來源

你條衰仔,一條女都係得兩個,
學埋威文D衰野,成日起雙飛:smile_o01:
都好耐無雙飛喇!!!:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-3 09:27 PM 發表 查看引用來源

係囉.....叫佢比:smile_o11:
我家姊叫我夾.........:smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-3 09:30 PM 發表 查看引用來源
幾時有人出黎睇呀#竊聽風雲:smile_o10:
我得星期四得閒!! 不過好似打風落雨 WOR!!!:smile_o04:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-8-4 12:47 PM 發表 查看引用來源

我得星期四得閒!! 不過好似打風落雨 WOR!!!:smile_o04:
星期四應該冇打風,不過可能落雨囉,
睇吓佢地點先:smile_o13:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-8-4 12:45 PM 發表 查看引用來源

都好耐無雙飛喇!!!:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
你星期日先走ma,
咁早番去做乜:smile_o01:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-8-4 12:45 PM 發表 查看引用來源

我家姊叫我夾.........:smile_o16: :smile_o16:
你咪算好囉,屋企咩都係我比哂:smile_o03:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-4 05:04 PM 發表 查看引用來源

你星期日先走ma,
咁早番去做乜:smile_o01:
無野做!!! 不過都唔知做乜好!!:smile_39:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-4 05:06 PM 發表 查看引用來源

你咪算好囉,屋企咩都係我比哂:smile_o03:
我寧願我比晒我話事!! 我屋企係邊個有錢邊個話事!!:smile_27:

好想快 D 搬出黎!!!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆