上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.7k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 08:21 發表 查看引用來源
過去了就忘記他吧!😬
虽然是受害者,但是蛮享受的,哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 08:26 發表 查看引用來源
可能遲啲你都有呢!你咁好一定有嘅!😊
承你贵言

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 08:26 發表 查看引用來源
咁都正常啊!😬
当然啦~人家那么美

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-7 08:29 發表 查看引用來源
当然啦~人家那么美
臭美!😂

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-7 08:27 發表 查看引用來源
虽然是受害者,但是蛮享受的,哈哈哈哈哈
難道你是M底?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-7 08:08 發表 查看引用來源
我想问问,有时候我帮男生口交,或者他在插穴穴的时候,当我觉得他快要射出来的时候,我会停止一切动作以免他就那样射出来。接着我会做出以下其中一个举动:
1. 坐下来张开腿,问他要不要吃穴穴
2. 强行把他的手抓到穴穴的位置,然后抱着他说,让我再喷出来可以吗?
3. 随手拿一个玩具,然后抱着他说,想试试看这个吗?

这样的动作会让男生不开心吗?
屌你硬係要提起本宮d 傷心痛苦往事o既...
呢條正正係當年幫我前任鍛鍊持久力o既藥方囉, 剛開始同佢上床果陣2-3分鐘就繳晒械, 到後來 >20 都有
然後去o左拮第二個女人俾本宮發現

不過put this aside, 我唔能夠代表全球男性說話, 但經驗所得, 會因此而唔開心我只可以話係 very likely
如你所言, 好多都會自動停下來啦
有d 會插到一半幫我口交, 有d 會舔本宮腳趾, 皇上兩樣都有過再加一個將我反轉打我屁股
p.s. 唔介意o既話真係真係試吓 先快感一陣子, 然後先 sm, 痛都係忍一陣間啫
接落o黎再插插快感會比之前更強烈更爽o架

有d 教授口交o既網站都有教男性幫女人口交時, 到一半輕輕力咬一下陰唇, 讓女人痛一下然後繼續口交
佢下一波o既快感會強過上一波咁話, 完全一樣o既道理

會因為插插暫停而唔開心o既男人, 只可以話佢地唔識搞o野, 或者太猴禽冇情趣!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 08:01 發表 查看引用來源

咸片中有一個系列, 叫 ruined orgasm
就係幫一名男士打飛機或者口交, 剛剛到佢高潮前o既一瞬間停止所有動作
佢依然係會射精, 但據講呢種高潮o既體驗係非常非常之差
想再玩得盡d, 可以等佢射完之後, 馬上重新 ...
馬上重新開始瘋狂地啜佢龜頭, 佢應該會生不如死 ............. 真的會受不了

有冇試過因為咁被男士強烈推開 或 用你求饒放一馬 ?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-7 08:08 發表 查看引用來源
哈哈哈,原来那个叫圣人模式,学到新东西了~~
至于精液的味道嘛,我倒是没有什么反感的,可能是我爱爱的次数比较少,还没有遇到很腥很腥的那种吧
我想问问,有时候我帮男生口交,或者他在插穴穴的时候,当我觉得他快要射出来的时 ...
如我感覺自己想出時, 又感覺大家未玩夠, 我會主動改用口或手, 好等自己回氣再戰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 10:29 發表 查看引用來源

呢條正正係當年幫我前任鍛鍊持久力o既藥方囉, 剛開始同佢上床果陣2-3分鐘就繳晒械, 到後來 >20 都有

不過put this aside, 我唔能 ...
是女士們的心聲, 男士應該好好的記緊...............

女士如到好好的享受, 男士之後獲得的快感回報會更多

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 10:29 發表 查看引用來源

不過put this aside, 我唔能 ...
啱吖!同埋証明佢自私,淨係想自己享受!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆