上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  38.2k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-5-20 11:56 AM 發表 查看引用來源

我覺得太大又唔好,太細又唔好,咁即係咩?咩就係要適中囉,哈哈~~
女人唔係喜歡被征服的感覺嗎?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-5-20 11:58 AM 發表 查看引用來源

報導話,有女人曾話太大,頂唔順,要求停!
Give師姐試過被屌到要求停止嗎?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-20 11:40 AM 發表 查看引用來源

大師兄,好耐無見啊!首先恭喜你能突破自己,比賽比賽,其實最重要是跟自己比賽,排名分數也是次要,主要來說是自我挑戰,個人觀感就是這樣啊!

希望比賽完畢師兄會多點出現,無咗你,呢個post靜了很多 ...
HAHA,你睇左D咩好文先?
我閉關真係無睇,全程投入左比賽.今次既得失令我都好有啟發.
順帶一提,現場好多人妻呀~~~~HAHA

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-5-20 12:06 PM 發表 查看引用來源

好耐無見,首先都恭喜你完成比賽,仲有唔錯的成績,雖然三甲不入,但都應該對自己有一個很好的交代吧!亦希望你可以堅持跑多啲,達成你另一目標。
跑步方面,我有,如果以我尋日狀態,真係的起心肝,再推前多D就有機會入3甲.多D意思係40秒,HAHA.......
而家既P6女生跑得好快,3分鐘不到完成.而媽媽們都有參加,都實在係很快呢.
人妻們,不如都的起心肝去買件衫,再令自己做運動啦,咩意思?
我半年前果件under armour compression,而家都可以著了,大家一起努力:smile_22::smile_22:

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-5-20 12:06 PM 發表 查看引用來源

好耐無見,首先都恭喜你完成比賽,仲有唔錯的成績,雖然三甲不入,但都應該對自己有一個很好的交代吧!亦希望你可以堅持跑多啲,達成你另一目標。
好似有啲問題咁啊!!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-20 11:40 AM 發表 查看引用來源

大師兄,好耐無見啊!首先恭喜你能突破自己,比賽比賽,其實最重要是跟自己比賽,排名分數也是次要,主要來說是自我挑戰,個人觀感就是這樣啊!

希望比賽完畢師兄會多點出現,無咗你,呢個post靜了很多 ...
嗱~~嗱~~~嗱,太長係唔好㗎!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-20 12:13 PM 發表 查看引用來源

Give師姐試過被屌到要求停止嗎?
咁又未喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-20 12:18 PM 發表 查看引用來源

HAHA,你睇左D咩好文先?
我閉關真係無睇,全程投入左比賽.今次既得失令我都好有啟發.
順帶一提,現場好多人妻呀~~~~HAHA
師兄大飽眼褔啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-20 12:23 PM 發表 查看引用來源

跑步方面,我有,如果以我尋日狀態,真係的起心肝,再推前多D就有機會入3甲.多D意思係40秒,HAHA.......
而家既P6女生跑得好快,3分鐘不到完成.而媽媽們都有參加,都實在係很快呢.
人妻們,不如都的起心肝去買件衫,再令 ...
我和師兄剛剛相反,一年前果啲slim t shirt,全部要收入櫃底,相信最終下場會被我棄掉垃圾桶裡去啊!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-5-20 12:42 PM 發表 查看引用來源

嗱~~嗱~~~嗱,太長係唔好㗎!
我點知呢?我又唔係太長!XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆