上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.0k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-16 02:55 PM 發表 查看引用來源
囡囡每個月有CALL鐘任務呀!:smile_o04:
企爆鳩緊...呢樣野禾唔擔心...大大話話我上個月都同企做CALL鐘做左冇4次都有3次:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-16 03:42 PM 發表 查看引用來源

企爆鳩緊...呢樣野禾唔擔心...大大話話我上個月都同企做CALL鐘做左冇4次都有3次:smile_o01:
你又話5係CALL鐘客:smile_o16:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-16 03:42 PM 發表 查看引用來源

今個月夠數唔代表下個月夠嘛....公關一定要做:smile_o12:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-16 03:48 PM 發表 查看引用來源

企只不過係其中一條 熟撚:smile_o11:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-16 03:48 PM 發表 查看引用來源

禾比企攪到巧亂呀....究竟而家講緊109定新果件?....究竟佢有冇做call鐘?.....究竟芝華士係咪威士忌?....究竟青島係咪啤酒?......

全部都係一个迷:smile_38::smile_38:

引用:

點鐘...打錯....唔洗捉我字既:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-16 03:51 PM 發表 查看引用來源
企只不過係其中一條 熟撚:smile_o11:
有冇本地USB介紹?

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-16 03:55 PM 發表 查看引用來源

禾比企攪到巧亂呀....究竟而家講緊109定新果件?....究竟佢有冇做call鐘?.....究竟芝華士係咪威士忌?....究竟青島係咪啤酒?......

咁老P係咪傳聞中既肥仔呢?:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-16 03:55 PM 發表 查看引用來源

甘就要開新一套""由叫雞輝做主角:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-16 03:56 PM 發表 查看引用來源

有冇本地USB介紹?

華強北封左牙?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆