上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.2k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-11 02:40 PM 發表 查看引用來源

快D去叫洗廁所个阿嬸黎:smile_38::smile_38:
:smile_38: 唔洗佢呀~~d杯我自己洗得喇~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-11 02:42 PM 發表 查看引用來源

啱晒................................我隔離嗰fd~~~:smile_44:
哈哈...相約明天上去取"西"經...約好了:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-11 02:43 PM 發表 查看引用來源
哈哈...相約明天上去取"西"經...約好了:smile_o01:
:smile_13: 今次堅唔堅呀~~咪又喊住返黎喎~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-11 02:43 PM 發表 查看引用來源
会唔会又係飛滋田呀:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-11 02:45 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 今次堅唔堅呀~~咪又喊住返黎喎~~
堅過石堅...聽日一有糧出...就即刻取西經:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-11 02:46 PM 發表 查看引用來源

会唔会又係飛滋田呀:smile_40::smile_40:
我又唔係JOIN田...我搵FD上去之嘛:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-11 03:12 PM 發表 查看引用來源

堅過石堅...聽日一有糧出...就即刻取西經:smile_o01:
呢句係重点.....有暗湧:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-11 03:13 PM 發表 查看引用來源

我又唔係JOIN田...我搵FD上去之嘛:smile_o05:
我就係話你个FD会唔会又放你飛滋呀:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-11 03:13 PM 發表 查看引用來源

呢句係重点.....有暗湧:smile_40::smile_40:
冇糧出點上去呀...上去賣性器官埋單呀?:smile_o10:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-11 03:13 PM 發表 查看引用來源

直頭係關鍵啦~~:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆