上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-19 11:14 AM 發表 查看引用來源

大部份馬要交入場費先可提款、如一早提款就自不然其後要叫人存入!
這个道理絕對認同老羊説法!
為甚麼火天大有可以唔洗買入場券就可以提款? 道理非常之簡單, 就因白頭賀(沈李賀)全日計數既營業額中已經係代佢交左入場費.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-19 12:07 PM 發表 查看引用來源

為甚麼火天大有可以唔洗買入場券就可以提款? 道理非常之簡單, 就因白頭賀(沈李賀)全日計數既營業額中已經係代佢交左入場費.
所以有時又吾好一本通書睇到老、代付入場費又一招式!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-19 12:07 PM 發表 查看引用來源

火天大有其實都試近過、亦系有跡可尋!

矮大師,劍師兄對於您們的分析,是否基本上每一塲赛事都已經给所有練馬師協定好赛果,但會否其中有人不遵守而去馬?

我每次都有參巧由練馬師協會提供的贴士,其百份率大概50至70%(其提供之馬匹,即多數有2至3匹會跑1至4的名次內。

但差不多冷的绝少會提供。

對不起,矮大師、劍師兄。我發問的問题可能犯規了。

引用:
原帖由 daygou 於 2017-7-19 01:25 PM 發表 查看引用來源
矮大師,劍師兄對於您們的分析,是否基本上每一塲赛事都已經给所有練馬師協定好赛果,但會否其中有人不遵守而去馬?
應唔可以話係協定咁明顯, 有一個名詞好適合, 就係心領神會.

明白,謝矮大師再以提點。

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-19 02:01 PM 發表 查看引用來源

應唔可以話係協定咁明顯, 有一個名詞好適合, 就係心領神會.  
心領神會, 即是有賠率就會有賽果, 大部份都係跟賠率出賽果, 前4就是其中之一可作參考,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆