上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  60.0k

引用:
原帖由 洪洪sing 於 2015-11-22 21:59 發表 查看引用來源
怎會和自己老婆开房
系刀同人地老婆、哈哈
試新野嘛

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-22 09:54 PM 發表 查看引用來源

師姐,可吾可以分享一下經驗呀?
我都怕比人呃蝦條,上完床吾見人。
無得避

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-11-22 10:04 PM 發表 查看引用來源

其實係一定上床之前大家一定有溝通過,你覺得佢唔係𡁻完鬆先同佢上架啦,但呢d野無得百分百保證的,最緊要過程大家開心

呢啲真係吾知果喎, 未必係上完一次就閃, 可能幾次, 可能幾個月, 好難講

不過我自己係憑感覺行事既, 我會覺得我會好易比人呃囉:smile_27:

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-22 10:13 PM 發表 查看引用來源

呢啲真係吾知果喎, 未必係上完一次就閃, 可能幾次, 可能幾個月, 好難講

不過我自己係憑感覺行事既, 我會覺得我會好易比人呃囉:smile_27:
咁呢段時間起碼你有開心過呀^_^

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-22 10:13 PM 發表 查看引用來源

其實師妹回想返老公當時點樣追求妳,而妳又憑感覺接受老公果種感覺就係啦

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-22 10:23 PM 發表 查看引用來源

其實師妹回想返老公當時點樣追求妳,而妳又憑感覺接受老公果種感覺就係啦

:smile_o12:

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-22 10:23 PM 發表 查看引用來源

哈哈....重新一次戀愛是嗎?

引用:

其實我覺得問題唔係c妹果度,係佢老公身上,c妹已經做咗好多野了,但佢老公都無乜改變,所以一定要佢老公明白先得

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-22 10:31 PM 發表 查看引用來源

哈哈....重新一次戀愛是嗎?
其實大家都係想重拾當時畀人追及掛住對方果種感覺,黎平衡返對現有生活既唔滿意,都係想令自己比依家過得更開心嘛

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-11-22 10:32 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得問題唔係c妹果度,係佢老公身上,c妹已經做咗好多野了,但佢老公都無乜改變,所以一定要佢老公明白先得

如果師妹老公明白或做得到對師妹要求,我相信我地都好難一齊係度傾計囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆