上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  243.3k

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-7-4 01:59 PM 發表 查看引用來源

ny果邊好多韓國野吃啊 最鍾意short rib

35th street?

都有幾多下 ......
引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-7-6 11:29 AM 發表 查看引用來源

我係用phtotbucket,upload上去之後copy個link就可以貼過來啦~手機版本都有,唔該曬先喔

連續忙左個假期,都未來得切睇pm~等陣翻去一邊煮野吃一邊回覆你地啦

引用:
原帖由 justfriend123 於 2015-7-7 03:29 AM 發表 查看引用來源
都有幾多下 ......
我見到你pm啦 不過手機pm爆左睇唔到~等等哈 我準備開車翻去先

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-7-6 03:17 PM 發表 查看引用來源
通常都係架啦.... d「外國野」懶係高檔咁...

係澳洲食 「假」香港茶餐廳 整杯凍奶茶 腿蛋通 閒閒地都$15澳幣無走雞...
去其他鬼佬cafe食cake要pie加latte $10澳幣有找可以落樓...

所以飲茶食sushi 都係返香港 ...
我記得細細個第一次見到pizza hut 好高檔啊 仲要好貴,要有錢嘎同學仔過生日先有機會痴餐來吃~以前好流行嘎疊到D salad好高~us呢邊 算係又貴又唔好吃咯,隨便一間多人排隊嘎pizza店都好吃過佢。不過我覺得國內嘎味道好似有D唔一樣,比us好吃D,可能改良版。anyway 不過都係好貴,以前屋企果邊十幾二十,一個超大pizza➕雞翅,三個人都吃唔曬

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-7-7 10:15 AM 發表 查看引用來源

我記得細細個第一次見到pizza hut 好高檔啊 仲要好貴,要有錢嘎同學仔過生日先有機會痴餐來吃~以前好流行嘎疊到D salad好高~us呢邊 算係又貴又唔好吃咯,隨便一間多人排隊嘎pizza店都好吃過佢。不過我覺得國內嘎 ...
我今日lunch食pizza....同同事分番仲平過Chinatown D唐餐:smile_27:

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-7-7 12:15 PM 發表 查看引用來源
我今日lunch食pizza....同同事分番仲平過Chinatown D唐餐:smile_27:
LOL 呢邊pizza真系唔貴,5、6蚊有汽水添了,不過,我就始終鍾意中餐多D:smile_o13::smile_o13: 雙拼飯!

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-7-7 02:17 PM 發表 查看引用來源
LOL 呢邊pizza真系唔貴,5、6蚊有汽水添了,不過,我就始終鍾意中餐多D:smile_o13::smile_o13: 雙拼飯!
我諗你要去我個邊個間啦
:smile_o10:

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2015-7-7 03:22 PM 發表 查看引用來源

我諗你要去我個邊個間啦
:smile_o10:
地址 名稱:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-7-7 02:17 PM 發表 查看引用來源
好少女仔咁鐘意食雙拼飯:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆