上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.4k

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-2-8 09:42 PM 發表 查看引用來源

兩條褲呀...兩條拉鏈...大大力咁磨落黎...我個段時間係瘀曬...痛到我...

佢到而家都未敢再磨我...:smile_30:
喂拉鏈後面有塊布架, 而且仲有底褲
會瘀既話應該唔係"磨"喎, 係"隊"喎

引用:
原帖由 pk56 於 2015-2-8 09:50 PM 發表 查看引用來源

喂拉鏈後面有塊布架, 而且仲有底褲
會瘀既話應該唔係"磨"喎, 係"隊"喎
哈哈~或者有隊過下...總之,就安全過安全性行為,兩個仲著曬褲...:smile_30:

唉...好想﹑好想,係佢飛前揸乾佢,不過算啦,我廢事又比人扯去睇戲!!!:smile_45:

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-2-8 09:52 PM 發表 查看引用來源

哈哈~或者有隊過下...總之,就安全過安全性行為,兩個仲著曬褲...:smile_30:

唉...好想﹑好想,係佢飛前揸乾佢,不過算啦,我廢事又比人扯去睇戲!!!:smile_45:
臨飛前我諗佢都想執你一劑既

引用:
原帖由 pk56 於 2015-2-8 10:19 PM 發表 查看引用來源

臨飛前我諗佢都想執你一劑既
無時間喇...星期四飛,除左佢本身份工,仲有佢自己既野埋埋尾...邊仲有時間應酬我吖...:smile_45:

小女都係等佢返黎,拎佢買比我既手信啦...

等到佢返黎,我又唔想KO佢呢...或者...

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-2-8 10:23 PM 發表 查看引用來源

無時間喇...星期四飛,除左佢本身份工,仲有佢自己既野埋埋尾...邊仲有時間應酬我吖...:smile_45:

小女都係等佢返黎,拎佢買比我既手信啦...

等到佢返黎,我又唔想KO佢呢...或者...
點解你好討厭佢講 "你跟我咪唔會咁囉"?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-2-8 08:47 PM 發表 查看引用來源

飲咁多。。。。

要唔我一陣黎接你呀

揸車呀?有車就黎啦!遊車河!

引用:
原帖由 pk56 於 2015-2-8 10:26 PM 發表 查看引用來源

點解你好討厭佢講 "你跟我咪唔會咁囉"?
因為根本唔係一個選擇...當一個SP同你講呢句,我突然覺得成件事冇咁單純!

因為wrong timing,我唔係隻狗,唔係你咁樣一句,我就要不理一切,飛奔去你身邊...

實在感同身受.我明白師姐所說關於 SL 的資格.真的不易.
SECRET LOVER SEX LOVER
LOVER.不只肉體的滿足.還有心靈的愉悅.
我的那位是個讓我想起會笑.一直支持我扶持我的男人.
我感激能遇上他.
雖然我和他也有另一半.但我仍然真心相信.我們之間的確存在愛.
他比起任何人更愛護我.

希望你現在那位能讓你快樂.

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-8 10:28 PM 發表 查看引用來源

只可以約你行下公園。。。
曬月光咋

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-8 10:28 PM 發表 查看引用來源

今日玩得開心嗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆