上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 ξCHERRY 於 2009-5-20 01:10 AM 發表 查看引用來源
hi all
hello~~~~

引用:
原帖由 ξCHERRY 於 2009-5-20 01:10 AM 發表 查看引用來源
hi all
歡迎光臨~
請問想要0的咩

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-20 01:08 AM 發表 查看引用來源

怎麼了@.@?
你搜索一下:"別跟我說謊"或者"千謊百計",你就會明白的了……

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-20 01:12 AM 發表 查看引用來源

歡迎光臨~
請問想要0的咩  
冰冰~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 星盜 於 2009-5-20 01:06 AM 發表 查看引用來源
我發現自己真的不該看"別跟我說謊"………

朋友說得對,我看了的話會對很多人都不信任,汗……
對於一個人信唔信任,係建基於你對一個人了解有咁深。

如果你對好多人都唔信任,似乎你未必好了解你身邊既人~:096:

因為你了解多左,你就知道佢唔會出賣你,所以應該多d了解身邊朋友既性格,做事既動機同目的~

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 01:14 AM 發表

如果你對好多人都唔信任,似乎你未必好了解你身邊既人~:096:

因為你了解多左,你就知道佢唔會出賣你,所以應該多d了解身邊朋友既性格,做事既動機 ...
睇吾出你都會分析得幾岩wor

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 01:14 AM 發表 查看引用來源

因為你了解多左,你就知道佢唔會出賣你,所以應該多d了解身邊朋友既性格,做事既動機 ...
同意

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 01:14 AM 發表 查看引用來源

不,這套東西,是教懂你看穿人在說謊時的微表情。

就像當一個你懼怕的人忽然間做出一件令你大笑的事,而你會馬上笑,但因為你懼怕,那個微動的笑意會馬上被你抑制

這就是教懂你看穿人們說謊時的真正感覺。

而基於本人的性格是很防人,於是,很多時就會留心上這些東西……而看過這電視劇後,我更加明白到這東西的用途,也令我對人們是否說謊更加了解。

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-20 01:11 AM 發表

hello~~~~
你隻愛犬好得意呀..成隻公仔咁

引用:
原帖由 ξCHERRY 於 2009-5-20 01:16 AM 發表 查看引用來源
睇吾出你都會分析得幾岩wor
我既中學時代,除左打機,時間就係浪費左係思考呢d無聊問題上面:096:

呢d野對讀書真係一d幫助都無~哈哈。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆