上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.5k

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-27 03:31 AM 發表 查看引用來源

我都學過CHARACTOR DESIGN,執造型我都幫到手:096:
小狼幫手俾意見~ 分番份俾你:096:

引用:
原帖由 星盜 於 2009-5-27 03:32 AM 發表 查看引用來源
辛苦了\@@

到時要影兩張相黎騙人
轉造型呢... 其實都唔係簡單, 你自己要肯花錢花時間去打扮, 影D相, 等我地睇下可以點樣執執丫麻=]

引用:
原帖由 星盜 於 2009-5-27 03:32 AM 發表 查看引用來源
辛苦了\@@

到時要影兩張相黎騙人
可以搵冰冰傾0下點搞

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-27 03:34 AM 發表 查看引用來源

轉造型呢... 其實都唔係簡單, 你自己要肯花錢花時間去打扮, 影D相, 等我地睇下可以點樣執執丫麻=]
難@@

裝扮之難,難於上青天

唉……荷包羞澀………

影多d相返黎wo^^

水調歌頭‧明月幾時有
妹妹幾時有; 把酒問室友; 不知隔壁姑娘;可有男朋友;
我欲鑿牆看去,又恐牆壁太厚,疼壞我的手,改用偷窺鏡,屋里人已走;
轉樓梯,低頭看,那某某,??
果不單身,她正挎住俊男肘,人有悲歡離合,月有陰晴圓缺
此事古來有,但願沒多久,他倆就分手!!

引用:
原帖由 星盜 於 2009-5-27 03:35 AM 發表 查看引用來源

難@@

裝扮之難,難於上青天

唉……荷包羞澀………
貴有貴玩, 平有平玩~

一毛不拔就肯定唔使玩~

打扮係咁架啦=-=.......

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-27 03:34 AM 發表 查看引用來源

冰冰係professional~ 請冰冰0既話會幫手搞掂晒~
由髮型, 皮膚, 衣著, 飾物etc.
跟住可以0係studio影埋相~:036:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-27 03:49 AM 發表 查看引用來源

貴有貴玩, 平有平玩~

一毛不拔就肯定唔使玩~

打扮係咁架啦=-=.......
yes~ 貴0既5位數一件衫又有~ 平0既2位數都有~
至緊要睇番預算幾多, 同埋傾過大約知道你想要咩style同適合咩打扮~

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-27 03:57 AM 發表 查看引用來源

yes~ 貴0既5位數一件衫又有~ 平0既2位數都有~
至緊要睇番預算幾多, 同埋傾過大約知道你想要咩style同適合咩打扮~
嗯,個晚我會著好衫黎比你睇睇下@@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆