上一頁下一頁
發新話題

●招人爆post..酬金10000分●.**【正淫君子】社團**.AnGel_Babe 徵友第④回^_^

收藏  |  訂閱
5.0k  127.5k

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-3-24 10:03 PM 發表 查看引用來源

對吾住喔..我從來都吾會pm人架喔...
更何況柔人都話佢冇同你講我叫佢去sex party喔....
你吾好懶得就懶?ok!?
嘈咩嘈,叫隻cat出黎:034:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-3-24 10:06 PM 發表 查看引用來源

好呀...1陣柔人番到屋企會入黎..
你咪post住上黎先囉!!睇下佢係咪講緊我~~~
我唔識post:028: ,不如我轉比你:034:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-3-24 10:06 PM 發表 查看引用來源
嘈咩嘈,叫隻cat出黎:034:
你放心..佢1陣實會上黎!!

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-3-24 10:08 PM 發表 查看引用來源
我唔識post:028: ,不如我轉比你:034:
鍵盤上面ctrl+Print Scr鍵...之後係小畫家ctrl+v...
我廢事引起咩誤會!

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-3-24 10:11 PM 發表 查看引用來源

你放心..佢1陣實會上黎!!
我都無打算同你嘈d咩:034: ,我上黎傾下計架咋,當中有咩誤會又好.....你地自己msn又好,pm又好.....自己解決左先好上黎...我唔想個個為左d乜唔再上黎:028:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-3-24 10:12 PM 發表 查看引用來源

鍵盤上面ctrl+Print Scr鍵...之後係小畫家ctrl+v...
我廢事引起咩誤會!
你幫我post啦:028: ....好煩:035:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-3-24 10:15 PM 發表 查看引用來源
我都無打算同你嘈d咩:034: ,我上黎傾下計架咋,當中有咩誤會又好.....你地自己msn又好,pm又好.....自己解決左先好上黎...我唔想個個為左d乜唔再上黎:028:
對吾住...e件事關我清白...
我吾係話同你嘈...我只可以用"理論"同你傾..
"Angel搵柔人去sex"e句野係你個口同cat講的...
吾該你搞清楚先...
你話有柔人d pm...吾該你post埋上黎...
柔人都話要搞清楚件事...
我相信冇人想俾人屈!!包括你!!

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-3-24 10:17 PM 發表 查看引用來源
你幫我post啦:028: ....好煩:035:
煩又點...我吾想有咩再次俾人屈...
你d野吾該你自己做番....
咁大個人做番自己應該要做既野!!

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-3-24 10:18 PM 發表 查看引用來源

對吾住...e件事關我清白...
我吾係話同你嘈...我只可以用"理論"同你傾..
"Angel搵柔人去sex"e句野係你個口同cat講的...
吾該你搞清楚先...
你話有柔人d pm...吾該你post埋上黎...
柔人都話要搞清楚件事...
我 ...
甘你搵返隻蕉個post丫:034: .....我諗可以証明一切:034: ...巳經好幾個月既post了....:034: ,再加我d pm:034:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-3-24 10:21 PM 發表 查看引用來源
甘你搵返隻蕉個post丫:034: .....我諗可以証明一切:034: ...巳經好幾個月既post了....:034: ,再加我d pm:034:
你...吾駛講咁多野...你只要搵番柔人同你講我搵佢去sex d pm出黎就得...
咪再曬我時間...if我知你係擺到明屈我既...我只可以同你講...我吾會咁易算!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆