上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.7k

紅色高跟鞋...正...有品味~~~

我都試過陪老婆試鞋果陣見到對面個少女..係冇著UNDI..

唔知佢會唔會都係引版D師妹喇..哈哈

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-28 06:38 PM 發表 查看引用來源
今日約咗個朋友仔high tea, 差唔多到嗰時佢打電話俾我話佢有D事要遲小小先到. 之後我call去改booking延遲一個鐘頭, 順便去隔離商場行下:smile_o13:

見到有幾對鞋我幾鐘意,購物狂發作又入咗去試 ...
你咁樣子,係男人都望到定曬型啦

引用:
原帖由 hli9 於 2017-11-29 08:26 AM 發表 查看引用來源

比我睇到,一定硬曬。
師兄我都一樣
比我睇到,一定硬曬。

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-28 03:39 PM 發表 查看引用來源

咁你一定係記錯,因為我沒做過laser
一定我記錯,對不起

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-28 06:38 PM 發表 查看引用來源
今日約咗個朋友仔high tea, 差唔多到嗰時佢打電話俾我話佢有D事要遲小小先到. 之後我call去改booking延遲一個鐘頭, 順便去隔離商場行下:smile_o13:

=wa....咁樣試鞋,我都會睇多幾次...:smile_40:

嘩你好適合玩痴漢遊戲~ 哈哈~

引用:

嘩,真係好靚引死人😏

作為男人,咁樣係好正常呀

太正常了, 望住咁正既人妻, 真係會閑左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆