上一頁下一頁
發新話題

我的初體驗in 2017 (part III @ p121) (last pic @ p198)

收藏  |  訂閱
3.0k  113.2k

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-5-2 04:19 PM 發表 查看引用來源

有時真係好腦殘架d人
收到個"我想同你開心" 然後wechat id add me add me

心諗 我有表現得唔開心定點??
又憑咩覺得我add左佢會開心呢??

我淨係知睇完佢個腦殘留言我唔太高興囉
大包圍式的message,100個總有1個中,唔好為這些腦殘人唔高興,妳總有快樂的理由,要開心有幾難呃…爛gap笑話都一大堆可以引妳笑😊

引用:
原帖由 無盡幼小的甩毛 於 2/5/2017 16:23 發表 查看引用來源

算啦
果班loser黎姐:smile_39:
有時真係唔好怪D女睇小香港男仔
依家D人諗野真係怪怪地
搞衰埋另一班高質港男個朵:smile_45:
:smile_13::smile_13:我以前都係咁

引用:
原帖由 樓上雀躍的中佬 於 2/5/2017 16:25 發表 查看引用來源

大包圍式的message,100個總有1個中,唔好為這些腦殘人唔高興,妳總有快樂的理由,要開心有幾難呃…爛gap笑話都一大堆可以引妳笑😊
1000個都冇1個中啦下化:smile_30:

引用:
原帖由 209474217 於 2017-5-2 04:22 PM 發表 查看引用來源

嗯~你話主奴果D就話姐
主奴都唔係問題,不過生理同心理需要都要照顧呀

引用:
原帖由 209474217 於 2017-5-2 04:25 PM 發表 查看引用來源

1000個都冇1個中啦下化:smile_30:
真係唔會有人中 除非對方都腦殘囉

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-5-2 04:27 PM 發表 查看引用來源

真係唔會有人中 除非對方都腦殘囉
因在引板太多故仔令佢地覺得唔難搵到啦…

引用:
原帖由 樓上雀躍的中佬 於 2017-5-2 04:26 PM 發表 查看引用來源

唔好咁講呀 有人話唔會照顧心理架
開頭講到好好聽
最後話 要照顧埋心靈上 佢做唔到架

引用:
原帖由 樓上雀躍的中佬 於 2/5/2017 16:26 發表 查看引用來源

係~但好多人唔明~

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2017-5-2 04:29 PM 發表 查看引用來源

開頭講到好好聽
咁就太自私啦…只係肉體享受左就算,有時心靈既慰藉可以令大家關係更上一層樓

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2/5/2017 16:29 發表 查看引用來源

開頭講到好好聽
心靈上要照顧埋就好難維持係partner關係架啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆