上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.4k

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-2-8 01:25 PM 發表 查看引用來源

講係咁講囉,但係佢既付出,唔知點解成日都令我有種欠左佢既感覺...

佢就覺得我好難服侍,想買野比我...都要諗藉口同秘密進行...
因為佢做的,已經脫離左你可以為佢付出的範圍。。。
所以你覺得欠左佢。。。

你會諗,大家只係sex, 咁樣舖舖清大家會簡單d

Pears wine with apple juice --- feeling great

wowooow

Sweet too

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-2-8 04:49 PM 發表 查看引用來源

因為佢做的,已經脫離左你可以為佢付出的範圍。。。
所以你覺得欠左佢。。。

你會諗,大家只係sex, 咁樣舖舖清大家會簡單d

可惜...偏偏好似事與願違...應該大家成世都唔知大家想點,但係又唔肯開口講清楚佢...

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-2-8 07:45 PM 發表 查看引用來源

可惜...偏偏好似事與願違...應該大家成世都唔知大家想點,但係又唔肯開口講清楚佢...
同佢講清楚”我只要sex"

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-8 07:52 PM 發表 查看引用來源

同佢講清楚”我只要sex"

試過討論呢個話題,佢答: 我人黎架...唔係假狗囉...

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-2-8 07:58 PM 發表 查看引用來源

試過討論呢個話題,佢答: 我人黎架...唔係假狗囉...
好!果然唔係狗公!
介紹我識!嘻嘻!

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-8 08:10 PM 發表 查看引用來源

好!果然唔係狗公!
介紹我識!嘻嘻!

哈哈~留得係我身邊咁多年,佢一定唔會係狗公,信心保證...

我最初識佢...驗證過...咩都可以做...不過唔比插入,佢都可以忍到半年至9個月...正如現任講,只係為左"性"既狗公,一早已經講bye bye。

佢真係唔差架,我之前未有男友,佢係可以淨前奏做足一晚,佢唔厭唔累架...

不過性格上就有一定既缺憾,好需要人遷就佢,好多時妳會知佢係為左保護妳而同人嘈,一踩到佢呢樣,佢係可以完全唔同任何人講道理,妳要好好咁顧全大局,氹到佢之餘(係襟得住佢),而場面未去到咁核突...

我鐘意...無聊個時橋佢隻手,將佢張手臂放係我既乳溝度...佢會心跳加速,我個時就會成個人I落佢膊頭度...感受佢既心跳。

仲有,以前好鐘意佢磨我...佢個種呼吸聲,已經說明左佢有幾需要妳。

真係好可愛既一個男人...只係妳永遠都唔知自己係咩位置,咁多年,佢試過私自當左我係佢女友,問佢我地咩關係個時,佢會話: 咩都做齊曬,唔係女友...係咩...???我: 唔係咁架囉...:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆