上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  48.5k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-30 02:22 PM 發表 查看引用來源
你有幾高呀龍E:smile_41: 幫你搵個你個頭啱啱到佢波波,咁你企响度抱住佢,個頭枕响佢波波你好C服架:smile_47:
我五呎十吋高:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-12-30 02:26 PM 發表 查看引用來源

性誕,快樂嗎?你好

高田~聖誕有矛去邊度玩呀:smile_15:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-30 02:37 PM 發表 查看引用來源
米9幾有鬼用,…髮粗口大鼻又扁,的大波淋水桶腰,股墜象腿肚有紋:smile_39: 你要:smile_39:
你評女真有一套:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-30 15:12 發表 查看引用來源
你評女真有一套:smile_o03:
過奖啦院長:smile_30: 你閱女比我多好多 我只係睇多:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-30 14:42 發表 查看引用來源

我五呎十吋高:smile_35: :smile_35:  
着埋六寸高鞋:smile_38: :smile_38: :smile_38: 打死都吾信:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-30 11:56 AM 發表 查看引用來源

可能你係佢心目中只是一個普通既客人~分左手無需要再聯絡啦~反正客人多的是~你無需為這些小事而煩惱~男人要潇洒點~搵過另一個便是了:smile_38:

知道了, 我會再找另一個, 見到面我都唔會同企打招呼

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-12-30 04:05 PM 發表 查看引用來源

知道了, 我會再找另一個, 見到面我都唔會同企打招呼
做人處世要大方點~豁達點~佢細個吾識諗~你識諗麻~地球係圓既~行過圈又會撞口撞面~又吾係咩十冤九仇~見到面打個招呼又有幾閒呢~對嗎~:smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-30 04:11 PM 發表 查看引用來源

做人處世要大方點~豁達點~佢細個吾識諗~你識諗麻~地球係圓既~行過圈又會撞口撞面~又吾係咩十冤九仇~見到面打個招呼又有幾閒呢~對嗎~:smile_15:  
龍兄,我又吾認同喎,朋友,公事上我會咁做...但在煙花地我會好撚吋對妳種女.......大爺不想操妳.

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-30 03:39 PM 發表 查看引用來源
過奖啦院長:smile_30: 你閱女比我多好多 我只係睇多:smile_30:
但我比女呃既就多......今日又比人呃左一千人仔....鞋口鞋面說冇錢交租,房東天天在催....我話妳呃我又好...今次我人至義儘:smile_45:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-30 04:18 PM 發表 查看引用來源
龍兄,我又吾認同喎,朋友,公事上我會咁做...但在煙花地我會好撚吋對妳種女.......大爺不想操妳.
今日留一線~他朝好相見:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆