上一頁下一頁
發新話題

●招人爆post..酬金10000分●.**【正淫君子】社團**.AnGel_Babe 徵友第④回^_^

收藏  |  訂閱
5.0k  127.5k

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-3-24 09:52 PM 發表 查看引用來源

你地唔好甘無聊啦:025: ......sex party係咩我都唔知:025: ,你自己搵返cat出黎講啦,都過左去啦....依傢講有咩意思:025:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-3-24 09:56 PM 發表 查看引用來源
你地唔好甘無聊啦:025: ......sex party係咩我都唔知:025: ,你自己搵返cat出黎講啦,都過左去啦....依傢講有咩意思:025:
你同佢講話我搵柔人去sex囉.....邊個無聊d呀?

完唔完都無意思啦:025: ....佢一開始都唔信你......又話過去既野唔計較:025: ,呢d係愛咩:025:

平心靜氣傾啦...我閃人先~~

:028: :028:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-3-24 09:59 PM 發表 查看引用來源
完唔完都無意思啦:025: ....佢一開始都唔信你......又話過去既野唔計較:025: ,呢d係愛咩:025:
吾計較過去e個吾叫真愛..吾通下下都根根計較先叫真愛呀?
更何過你所講既過去吾係我既過去囉!!!你姓咩架?

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-3-24 09:57 PM 發表 查看引用來源

你同佢講話我搵柔人去sex囉.....邊個無聊d呀?
甘你有無pm過佢先....好耐既事啦...我諗大家都唔係好記得lo:025: ....依傢黎講有咩意思:025:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-3-24 10:02 PM 發表 查看引用來源
甘你有無pm過佢先....好耐既事啦...我諗大家都唔係好記得lo:025: ....依傢黎講有咩意思:025:
對吾住喔..我從來都吾會pm人架喔...
更何況柔人都話佢冇同你講我叫佢去sex party喔....
你吾好懶得就懶?ok!?

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-3-24 10:01 PM 發表 查看引用來源

吾計較過去e個吾叫真愛..吾通下下都根根計較先叫真愛呀?
更何過你所講既過去吾係我既過去囉!!!你姓咩架?
我仲有柔人d pm:025: ,你要唔要睇:025: ..不過佢無係pm入面無提你個名:025:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-3-24 10:05 PM 發表 查看引用來源
我仲有柔人d pm:025: ,你要唔要睇:025: ..不過佢無係pm入面無提你個名:025:
好呀...1陣柔人番到屋企會入黎..
你咪post住上黎先囉!!睇下佢係咪講緊我~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆