上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.7k

點解我未遇過師姐😭

只能怪他太專心...

太太,你咁樣,我好難忍呀!

你太索啦
引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-28 06:38 PM 發表 查看引用來源
今日約咗個朋友仔high tea, 差唔多到嗰時佢打電話俾我話佢有D事要遲小小先到. 之後我call去改booking延遲一個鐘頭, 順便去隔離商場行下:smile_o13:

見到有幾對鞋我幾鐘意,購物狂發作又入咗去試 ...

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-28 18:38 發表 查看引用來源
今日約咗個朋友仔high tea, 差唔多到嗰時佢打電話俾我話佢有D事要遲小小先到. 之後我call去改booking延遲一個鐘頭, 順便去隔離商場行下:smile_o13:

咁我叫埋身邊果位一齊睇你得唔得?因為你太好身材,好吸引

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-28 06:38 PM 發表 查看引用來源

哈哈,人靚身材好,沒法,再加上尼士通花T, 是男人看到都會眼咁咁呢。

引用:

比我睇到,一定硬曬。

引用:

你條丅 咁大塊布,成塊西都遮晒...大碼丅 ? 🤣🤣🤣🤣🤣

不經意的走光是最誘人的呢!再加上是你,目定口呆都是必然的!

引用:

偷窺真係好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆