上一頁下一頁
發新話題

女友走晒光 睡155靚鮑158又現形162等位走光165事後167短褲露晒184最新!醉酒露點p191

收藏  |  訂閱
2.9k  904.4k

引用:
原帖由 文采風 於 2017-1-12 12:21 PM 發表 查看引用來源
又一次"露乳西"呀!
師兄你條女嘅"乳西"真係百看不厭,由師兄開始這個POST到依家我一直追看(幾個月前仲追番師兄上一輯POST添),雖然我冇咁幸福有機會玩你條女 ...
多謝ching咁捧場,其實好多時我哋身邊嘅friend, 好似我表哥,Derek嗰啲,係好幸福可以喺現場近距離睇到我條女走光"露乳西", 有時仲可以剩機抽水摸埋添。但係好似呢啲全裸沖涼嘅偷拍相,同埋條女俾我屌到個西反晒唇嘅相佢哋就冇機會睇啦,反而你哋喺香討就有幸可以睇到。

引用:
原帖由 littledonkey345 於 2017-1-12 11:08 AM 發表 查看引用來源
師兄,呀嫂啲毛毛生番哂出黎喎,上次你分享反唇個張啲毛中係好短,不過就咁睇 都中見到佢個閪合哂 一線鮑。正呀!竟然可忍到唔扑佢?
係呀,我條女係喺香港臨去加拿大之前剃嘅,我哋去咗加拿大咁耐,再去到墨西哥梗係乜毛都生返晒出嚟啦。去咗成個幾月旅行,佢返到嚟香港之後已經又再剃咗啦

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-1-12 01:24 PM 發表 查看引用來源
ching,真係無得頂! 最尾果張有冇拎走心心相印本呀?阿嫂真係正到無倫!恭喜哂!
邊個想要冇心心嘅圖就pm我啦~

引用:
原帖由 poi098 於 2017-1-12 01:42 PM 發表 查看引用來源

有沒有無碼圖ar師兄,想睇清楚d師兄條女粒pink lin
邊個想要冇心心圖嘅就pm我啦~

引用:
原帖由 migge 於 2017-1-12 09:50 PM 發表 查看引用來源
最中意係佢PATPAT 真係白雪雪又好肉
Ching鐘意我條女patpat多過佢對波同西?

引用:
原帖由 巨乳下垂了 於 2017-1-12 11:04 PM 發表 查看引用來源

有新相
阿嫂塊黑森林越黎越茂盛
波波又畀舊時大左
係咪你喂左好多蛋白質畀佢食?:smile_o01:
佢啲毛毛咁樣其實已經比起佢平時嚟講算長架啦。佢去旅行之前知道要去成個幾月,仲要著bikini,  所以貪方便一野剃到超短,去到mexico(如圖) 嗰陣其實已經長返仲有啲凌亂添。如果唔係去旅行嘅話,平時喺香港佢啲毛毛短好多,淨係上面會有毛,修到啱啱好,企企理理,下面西唇位就全剃。靚到不得了,我之前post過架,應該有唔小ching睇過

引用:
原帖由 巨乳下垂了 於 2017-1-12 11:04 PM 發表 查看引用來源

有新相
阿嫂塊黑森林越黎越茂盛
波波又畀舊時大左
係咪你喂左好多蛋白質畀佢食?:smile_o01:
佢對波睇落大咗係因為佢早排hardcore減肥,日日去做gym, 做yoga.  所以瘦咗勁多,宜家仲keep住每個星期去2,3次gym.  做squats同yoga一路tune住個body.  啲squats同佢做嗰啲routine係專門aim住個patpat, abs, 同手手腳腳嚟tune。所以唔應該瘦嘅地方係絕對唔會瘦嘅。佢個body越tune越靚,所以佢對波先會越睇越封滿

引用:
原帖由 kaho8448kaho 於 2017-1-12 11:51 PM 發表 查看引用來源
你條女的身材加上D甘的性格,真係所有男人也死在她身上
多謝ching俾面啫

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-1-13 03:28 AM 發表 查看引用來源

Ching鐘意我條女patpat多過佢對波同西?
師兄pm唔到你

佢生得好濃密,小森林遮兩塊唇 好吸引,比著係我條女 日日揉唇 暖粒粒 又多水。
我中意佢個閪😍 平日有無屌佢對波呀
引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-1-13 03:16 發表 查看引用來源

多謝ching咁捧場,其實好多時我哋身邊�friend, 好似我表哥,Derek嗰啲,係好幸福可以喺現場近距離睇到我條女走光"露乳西", 有時仲可以剩機抽水摸埋添。但係好似呢啲全裸沖涼�偷 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆