上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  136.7k

Happy Birthday Big Brother & Big Sister, Wish you all the best in HUMAN DAY

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-2-6 08:42 AM 發表 查看引用來源
有咩好提議?

元朗 , 屯門 , 大埔 , 西貢

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-2-6 09:54 AM 發表 查看引用來源

元朗又是B仔?

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-2-6 09:54 AM 發表 查看引用來源

早晨~~人日快樂~!

邊區都所謂,就d師姐啦。我投元朗一票~容易泊車又多甜品鋪~(近住大帽山d師兄師姐:smile_30

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2014-2-6 11:09 AM 發表 查看引用來源

早晨~~人日快樂~!

邊區都所謂,就d師姐啦。我投元朗一票~容易泊車又多甜品鋪~(近住大帽山d師兄師姐:smile_30
CHING ,你講緊我呀!我無車啊呀

Ching, 元朗咁遠? 唔識路 (未去過)喎

quote]原帖由 AlpharddrahplA 於 2014-2-6 11:09 AM 發表 查看引用來源

早晨~~人日快樂~!

邊區都所謂,就d師姐啦。我投元朗一票~容易泊車又多甜品鋪~(近住大帽山d師兄師姐:smile_30 [/quote]

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-2-6 11:15 AM 發表 查看引用來源
CHING ,你講緊我呀!我無車啊呀
我住山腳嘛,食完順路車番師姐妳上雷達站:smile_o12:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2014-2-6 11:08 AM 發表 查看引用來源
元朗又是B仔?
仲有間叫泛后甜品~都可以一試~不過講真~好多地方嘅Menu都你抄我我抄你~

引用:
原帖由 lastofus 於 2014-2-6 11:24 AM 發表 查看引用來源
Ching, 元朗咁遠? 唔識路 (未去過)喎

quote]原帖由 AlpharddrahplA 於 2014-2-6 11:09 AM 發表 查看引用來源

早晨~~人日快樂~!

邊區都所謂,就d師姐啦。我投元朗一票~ ...
咁師姐食開邊區?

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2014-2-6 11:30 AM 發表 查看引用來源

我住山腳嘛,食完順路車番師姐妳上雷達站:smile_o12:
你仲記得:smile_30:,你部車車得咁多人?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆