上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第二版)

收藏  |  訂閱
3.0k  109.3k

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-11 12:45 PM 發表 查看引用來源
咁要quality嘛,當然要比佢回一回氣啦。
唔駛多,比佢烚15分鐘都好夠
應該咁講,佢就算第二次得佢都係重覆番第一次所做嘅野,即係硬左就插,射完就停咁law,都係無前戲

引用:
原帖由 給未來的自己 於 2012-12-11 12:51 PM 發表 查看引用來源

咁幾耐見一次呀?

有時可以兩個禮拜,有時一個月,夜街可能幾個月先有一次

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-11 12:24 PM 發表 查看引用來源

可能到我得到她又不太會珍惜,人就係咁.
都係架。。我同我嗰個之前分開幾幾年,佢簡直發左癲,又話後悔唔珍惜我,次次見面都想做(當然我唔比插),又要車。。到而加同返佢一齊,次次都要我迫佢錫我><

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-11 12:26 PM 發表 查看引用來源

有次佢以為我睡了,佢同對方講電話,給我聽到:smile_o06:
咁大擔?

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-11 12:52 PM 發表 查看引用來源

應該咁講,佢就算第二次得佢都係重覆番第一次所做嘅野,即係硬左就插,射完就停咁law,都係無前戲
其實我都無諗過要几次,次次做完就攬住佢,大家玩下,搞下搞下佢突然間話想要我就黎料:smile_o05:
我覺得几多次都係其次,最緊要係自然,開心,舒服

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-11 12:52 PM 發表 查看引用來源

換左個sp 佢啦!咁無誠意嘅><

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-11 12:55 PM 發表 查看引用來源

有時可以兩個禮拜,有時一個月,夜街可能幾個月先有一次
都密過我。。><

引用:
原帖由 給未來的自己 於 2012-12-11 12:55 PM 發表 查看引用來源

都係架。。我同我嗰個之前分開幾幾年,佢簡直發左癲,又話後悔唔珍惜我,次次見面都想做(當然我唔比插),又要車。。到而加同返佢一齊,次次都要我迫佢錫我><

http://i1.hk/d/images/r10/mobile ...
令我諗起我同我老婆,有次鬧完交,我強姦佢。。。
之後佢同我講,如果有日我地離左婚,可唔可以keep住做sp?:smile_30:

引用:
原帖由 給未來的自己 於 2012-12-11 12:59 PM 發表

換左個sp 佢啦!咁無誠意嘅><

好明顯TD沉晒船啦!點換

引用:
原帖由 給未來的自己 於 2012-12-11 12:55 PM 發表 查看引用來源

http://i1.hk/d/images/r10/mobile ...
做未來的男人好幸福啊!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆